Δείτε πως μπορείτε να μεταμορφώσετε το ρολόι σας σε smartwatch

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν από αρκετό καιρό, έπρεπε να διαλέξετε πλευρά: αν είστε ο smartwatch τύπος ή ο τύπος που προτιμά ένα παραδοσιακό ρολόι. Ο πρώτος παίρνει όλη την τελευταία τεχνολογία, ενώ ο δεύτερος, για να είμαστε ειλικρινείς, παίρνει ένα πιο όμορφο ρολόι. Πλέον, χάρη στην Sony, δεν χρειάζεται να επιλέξετε.

Η γνωστή εταιρεία σας δίνει πλέον την δυνατότητα να μεταμορφώσετε το κλασικό σας ρολόι σε smartwatch με το Wena Wrist. Πρόκειται για έναν ιμάντα, που διατίθεται σε δύο εκδόσεις, και σας επιτρέπει να συνδυάσετε την τεχνολογία ενός smartwatch με το Rolex, το Seiko ή οποιοδήποτε άλλο ρολόι διαθέτετε, το οποίο δεν είναι smartwatch. Πως; Όλες οι τεχνολογίες βρίσκονται στον ιμάντα.

Το όνομα Wena σημαίνει “wear electronics naturally” (φορέστε τα ηλεκτρονικά φυσικά), και αυτοί οι ιμάντες το επιτυγχάνουν αυτό, ουσιαστικά κρύβοντας την τεχνολογία στο πίσω μέρος του καρπού σας, ώστε κανείς να μην μπορεί ξέρει ότι το Daytona σας μετράει επίσης τα βήματα σας.

Τα δύο διαθέσιμα μοντέλα είναι το Pro και το Active, σε διαστάσεις 18mm, 20mm και 22mm.Είναι αδιάβροχα και ενσωματώνουν μια οθόνη LED 7 χρωμάτων στην οποία απεικονίζονται ενημερώσεις και πληροφορίες.

Το Pro είναι ένας κλασσικός ιμάντας από ανοξείδωτο ατσάλι με μια οθόνη στο κούμπωμα που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε ανέπαφες πληρωμές, να καταγράφετε μια απλή δραστηριότητα και να βλέπετε βασικές ειδοποιήσεις. Ο ιμάντας Active είναι από σιλικόνη, και είναι ο ιδανικός σύντροφος στο τρέξιμο, καθώς περιλαμβάνει περισσότερες δυνατότητες, όπως GPS και μια οθόνη καρδιακού ρυθμού.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Sony εδώ.


Διαβάστε επίσης: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εντοπίστηκε φορώντας το “Rolex του λαού”

Share.

Comments are closed.