Αποκτήστε αυτό το Panerai και καταδυθείτε παρέα με τον Guillaume Néry

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με την αγορά αυτού του καταπληκτικού ρολογιού, μπορείτε να ζήσετε την μοναδική εμπειρία της κατάδυσης στον ωκεανό μεταξύ φαλαινών, με τον Guillaume Néry.

Η πολυτελής ιταλική μάρκα ρολογιών Officine Panerai, βραβευμένη για την ιστορική στρατιωτική κληρονομιά της και έχοντας εξοπλίσει το Ιταλικό Πολεμικό Ναυτικό, γνωρίζει ένα ή δύο πράγματα για τις καταδύσεις.

Και ο τελευταίος σχεδιασμός περιορισμένης έκδοσης, που μόλις αποκαλύφθηκε στην κορυφαία έκθεση ωρολογοποιίας SIHH στην Γενεύη, αποδεικνύει ότι η Panerai δεν φοβάται να πάει βαθιά – 15 τυχεροί αγοραστές της ειδικής έκδοσης θα μπορέσουν να το φορούν κάνοντας κατάδυση στον ωκεανό μεταξύ φαλαινών, με τον Guillaume Néry.

Το Luminor Submersible Chrono Guillaume Néry Edition, μια έκδοση του πιο ανθεκτικού ρολογιού κατάδυσης Panerai, εμπνέεται από τον Γάλλο πρωταθλητή ελεύθερης κατάδυσης, ο οποίος είναι παγκοσμίως διάσημος για τα εκπληκτικά ρεκόρ του (κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ τέσσερις φορές) και τις υπέροχες υποβρύχιες φωτογραφίες του.

Μόνο 15 παραδείγματα μιας μαύρης έκδοσης αυτής της ομορφιάς των 47 mm από τιτάνιο, θα παραχθούν για συλλέκτες παγκοσμίως. To ρολόι είναι σχεδιασμένο για να λάμπει στο σκοτάδι ακόμη και στα βαθύτερα νερά, ενώ το πίσω μέρος του είναι χαραγμένο με την υπογραφή του Nery και μια εικόνα του που αναφέρεται στο μεγαλύτερο επίτευγμα του, την κατάδυση στα 126 μέτρα με μια μόνο ανάσα. Ο πολυτελή χρονογράφος διαθέτει μια κεραμική περιστρεφόμενη στεφάνη και έναν ιμάντα κατάδυσης απο καουτσούκ.

Αδιάβροχο έως 300 μέτρα, θα είναι ο τέλειος σύντροφος στην περιπέτεια κατάδυσης, με επικεφαλή τον ίδιο τον Néry, για τους ελίτ αγοραστές της μαύρης έκδοσης με επικάλυψη DLC, η οποία θα τους κοστίσει $ 38.900.

Share.

Comments are closed.