Αν δείτε το Rolex του Τζον ΜάκΕνρο θα πάθετε πλάκα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν αρκετό σας παρουσιάσαμε το απίστευτο Rolex Submariner του Αντρέα Πίρλο, το οποίο μεταμορφώθηκε από την Artisans de Genève, το γνωστό εργαστήριο ωρολογοποιίας που ειδικεύεται στην αναπροσαρμογή γνωστών ρολογιών για ιδιώτες. Τώρα, το ελβετικό εργαστήριο δημιούργησε ακόμα ένα έργο τέχνης, αυτή την φορά για το θρύλο του τένις Τζον ΜάκΕνρο.

Πρόκειται για μια skeleton έκδοση ενός Rolex Submariner, το οποίο ονομάστηκε “Lefty Project” (καθώς ο ΜάκΕνρο θα μπορεί να το φοράει χωρίς να παρεμποδίζει το παιχνίδι του). Οι τεχνίτες της Artisans δημιούργησαν ένα υπέροχο skeleton καντράν στο ρολόι, ενώ εργάστηκαν εντατικά πάνω στον μηχανισμό του Caliber 3135.

Artisans de Genève

Για καλύτερη ορατότητα, οι Artisans de Genève δημιούργησαν έναν νέο τροχό ημερομηνίας, του οποίου τα νούμερα έχουν επίστρωση luminor. Η κλασική στεφάνη από κεραμικό αντικαταστάθηκε από μια βολφραμίου, ενώ τα “αυτάκια” της κάσας απέκτησαν μια γωνία 45 μοιρών, ώστε το ρολόι να έφαρμόζει καλύτερα στον καρπό.

Artisans de Genève

“Είμαι συλλέκτης, καθώς τα ρολόγια είναι για μένα μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις”, είπε ο ΜάκΕνρο και συνέχισε λέγοντας “Το ρολόι μου έπρεπε πάνω απ ‘όλα να είναι όμορφο, κομψό και μοντέρνο. Μου αρέσει να είμαι συνεπής και αν καθυστερήσεις με ένα τέτοιο ρολόι δεν έχεις καμια δικαιολογία.”

Το κόστος για την μεταμόρφωση αυτού του εξαιρετικού ρολογιού ήταν 39.700 δολάρια.

Διαβάστε επίσης: Ένα Rolex Daytona μεταμορφώθηκε σε ένα από τα πιο σπάνια ρολόγια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ!

Share.

Comments are closed.