Αν δείτε το νέο ρολόι του οίκου Roger Dubuis θα σας πέσει το σαγόνι!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο οίκος Roger Dubuis αποκάλυψε ένα φουτουριστικό ρολόι, το οποίο ανήκει στην εμβληματική συλλογή Excalibur και ονομάζεται Excalibur Twofold. Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, είναι ότι στο ρολόι αυτό βλέπουμε τρεις παγκόσμιες καινοτομίες, οι οποίες το κάνουν να ξεχωρίζει και φυσικά αυξάνουν την αξία του.

Το Twofold διαθέτει μια κάσα 45mm, η οποία είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένη από ένα λευκό και εξαιρετικά σύνθετο υλικό (MCF) που αποτελείται από 99,95% πυρίτιο, το οποίο χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην υψηλή ωρολογοποιία. Η δεύτερη καινοτομία αφορά τον αυτόματο skeleton μηχανισμό RD01SQ του Roger Dubuis, στον οποίο έχει εφαρμοστεί μια ειδική επικάλυψη Superluminova, που διαρκεί 60% περισσότερο από το συνηθισμένο.

Τέλος, το λουράκι από καουτσούκ του ρολογιού, διαθέτει LumiSuperBiwiNova λωρίδες, οι οποίες του επιτρέπουν να λάμπει σε αρμονία με το καντράν. Λόγω των τριών αυτών στοιχείων, μπορεί κάποιος να θαυμάσει την καθαρή αισθητική του Twofold μόλις σβήσουν τα φώτα.

Το ρολόι είναι μια περιορισμένη έκδοση 8 τεμαχίων και η αξία του ανέρχεται σε 276.000 δολάρια. Σίγουρα δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον Roger Dubuis, ο οποίος συνεχίζει να καινοτομεί στον κόσμο της υψηλής ωρολογοποιίας.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου εδώ.

Διαβάστε επίσης: Η Audemars Piguet μόλις κυκλοφόρησε ένα πανέμορφο ρολόι από το παρελθόν

Share.

Comments are closed.