60 χρόνια James Bond: Η OMEGA υποδέχεται τον Daniel Craig σε εκδήλωση στο Λονδίνο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ελβετική εταιρία ωρολογοποιίας OMEGA φιλοξένησε μια επίσημη εκδήλωση στο Λονδίνο, με επίτιμο προσκεκλημένο το Daniel Craig, σηματοδοτώντας τα 60 χρόνια του James Bond.

Βασισμένα στα βιβλία του Ian Fleming, τα 25 films, που έγιναν από την EON Productions, έβαλαν τα θεμέλια για μια παγκόσμια κινηματογραφική κληρονομιά. Τα ρολόγια της OMEGA αποτελούν σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού του 007 από την ταινία GoldenEye το 1995, όταν η βραβευμένη με Όσκαρ σχεδιάστρια μόδας Lindy Hemming,  εξόπλισε τον πράκτορα 007 με ένα Seamaster Diver 300M, πιστεύοντας ότι ήταν η πιο ταιριαστή επιλογή για το Βρετανικό ναυτικό παρελθόν του.

Με αυτήν την κληρονομιά υπ’ όψη της, η OMEGA δημιούργησε μια βραδιά εμπνευσμένη από κατασκόπους σε μια μυστική τοποθεσία και παρουσίασε μια δραματοποιημένη ζωντανή εμπειρία βασισμένη στον κόσμο του James Bond. Η περίσταση ήταν ο πιο ταιριαστός φόρος τιμής στο 007 και την οποία συμπληρώνανε κινηματογραφικά σκηνικά και gadget από το εργαστήριο του Q, ενώ μια πλήρης παρουσίαση όλων των ρολογιών OMEGA του James Bond πλαισίωνε το χώρο. Συμπεριλαμβανομένων δύο νέων Seamaster Diver 300M ρολογιών για τον εορτασμό της 60ης επετείου.

Ο κύριος Raynald Aeschlimann, Πρόεδρος και CEO της OMEGA, είπε, “Η συνεργασία μας με την EON Productions και τον James Bond είναι κάτι μοναδικό στον κόσμο της ωρολογοποιίας. Είναι μια ευκαιρία να είμαστε δημιουργικοί και να περνάμε καλά, ενώ παρουσιάζουμε τις αξίες του στιλ και της αξιοπιστίας μας. Μας αρέσει πολύ να ενσαρκώνουμε αυτή τη συνεργασία σε βραδιές όπως η αποψινή.”

Raynald Aeschlimann and Gugu Mbatha-Raw attend a special event hosted by Omega to celebrate 60 years of James Bond. (Photo by Mike Marsland/Getty Images for Omega)

Μαζί στη δράση αυτής της βραδιάς ήταν ο Daniel Craig, που έπαιξε τον 007 στις πέντε τελευταίες ταινίες. Ο ambassador της OMEGA είναι τεράστιος fan των ρολογιών της μάρκας και είπε, “Είναι μεγάλη χαρά για εμένα να δουλεύω με την OMEGA σε όλα τα films από το Casino Royale. Ο James Bond είναι ένας χαρακτήρας που του αρέσει το καλύτερο σε όλα οπότε είναι επόμενο ότι θα φορούσε κάτι τόσο όμορφο και αξιόπιστο όπως ένα OMEGA.”

Παρόντες σε αυτόν τον εορτασμό στο Λονδίνο ήταν και μια σειρά άλλων καλεσμένων συμπεριλαμβανομένων του παραγωγού Michael G. Wilson, μαζί με τους ηθοποιούς Alisha Boe, KJ Apa, Hayley Atwell, Gugu Mbatha-Raw, Will Poulter, Stefano Accorsi, και Lovi Poe, καθώς και του δημιουργού Jacob Rott.


Διαβάστε επίσης: Δύο μοναδικά ρολόγια OMEGA, που διαθέτουν τον ίδιο, επαναστατικό μηχανισμό

Share.

Comments are closed.