5 μάρκες για σένα που δεν θέλεις να χαλάσεις μία περιουσία για ένα ρολόι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα κομψό και υψηλής ποιότητας ρολόι, από οίκους όπως η Patek Philippe, η Audemars Piguet και η Rolex, είναι σίγουρα κάτι που οι περισσότεροι άντρες θέλουν στον καρπό τους, αλλά αυτό σημαίνει  ότι πρέπει να ξοδέψουν ένα σοβαρό χρηματικό ποσό για να το αποκτήσουν.

Προφανώς ένα ρολόι από τους προαναφερόμενους οίκους αποτελεί μία καλή επένδυση, ωστόσο υπάρχουν αρκετές γνωστές μάρκες που προσφέρουν ρολόγια κορυφαίας ποιότητας, τα οποία δεν θα σας κοστίσουν μία μικρή περιουσία.

Αν λοιπόν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα ή δεν θέλετε να ξοδέψετε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για την αγορά ενός ρολογιού, οι παρακάτω μάρκες είναι για εσάς, καθώς προφέρουν κομψά, λειτουργικά και ανθεκτικά ρολόγια, για τα οποία δεν χρειάζεται να αδειάσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Timex

Η Timex είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της αμερικανικής ωρολογοποιίας, και όχι άδικα, καθώς η εταιρεία με έδρα το Κονέκτικατ κατασκευάζει ελκυστικά, ευέλικτα και σε λογικές τιμές ρολόγια από το 1854. Τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της, προσφέροντας κομψά μοντέλα που γίνονται αμέσως ανάρπαστα.

Tissot

Η Tissot κατασκευάζει ρολόγια από το 1853, οπότε η κληρονομιά που κουβαλά και ο πλούτος των αρχείων της προσφέρουν ανεξάντλητη έμπνευση στους σύγχρονους σχεδιαστές της. Όποιο κι αν είναι το στυλ σας, είναι πιθανό να βρείτε κάτι που να σας αρέσει εκτενή κατάλογό της μάρκας, ο οποίος περιλαμβάνει καταδυτικά ρολόγια κυψηλής ποιότητας και κλασικοί χρονογράφοι της δεκαετίας του ’60.

Swatch

Η Swatch άλλαξε το παιχνίδι στις αρχές της δεκαετίας του 1980 αποδεικνύοντας ότι η Ελβετία μπορούσε να κατασκευάσει φθηνά ρολόγια χαλαζία, καθώς και μηχανικά υψηλής ποιότητας. Σαράντα χρόνια αργότερα εξακολουθεί να βρίσκονται στην κορυφή του παιχνιδιού τηςς, παράγοντας πολλές συλλογές κάθε χρόνο με το χαρακτηριστικό πολύχρωμο-ιδιόρρυθμο στυλ της.

Casio G-Shock

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές (σε σημείο που να γινόμαστε κουραστικοί), η “οικογένεια” G-Shock της Casio διαθέτει στιβαρά ρολόγια με άκρως ανθεκτικό χαρακτήρα, υπέροχο σχεδιασμό και πολλές ενδιαφέρουσες λειτουργίες, τα οποία μπορεί να αποκτήσει κανείς με ελάχιστα χρήματα.

Seiko

Αν υπάρχει μια μάρκα ρολογιών υψηλών προδιαγραφών που έχει υποτιμηθεί λίγο στο παρελθόν, αυτή είναι η Seiko. Η ιαπωνική μάρκα δημιουργεί ακριβή, αξιόπιστα και αναμφισβήτητα όμορφα ρολόγια εδώ και 141 χρόνια, τα οποία έχουν κερδίσει τον σεβασμό πολλών συλλεκτών παγκοσμίως.


Διαβάστε επίσης: Δείτε γιατί μερικά ρολόγια είναι τόσο ακριβά

Share.

Comments are closed.