3 πανέμορφα ρολόγια από την Hublot με θέμα το καλοκαίρι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο ελβετικός οίκος υψηλής ωρολογοποιίας Hublot, ο οποίος είναι γνωστός για το γεγονός ότι πρεσβεύει το fusion, δηλαδή το συνταίριασμα φαινομενικά παράταιρων υλικών, μόλις κυκλοφόρησε τρία πανέμορφα με θέμα το καλοκαίρι.

Τα περιορισμένης έκδοσης ρολόγια παίρνουν έμπνευση από τρεις προορισμούς για πάρτι στην Μεσόγειο, οι οποίοι φιλοξενούν pop-up μπουτίκ του οίκου κατά τη διάρκεια της σεζόν. Πρόκειται για τα Classic Fusion Aerofusion Chronograph Ceramic Blue Ibiza Boutique, Big Bang Unico St. Tropez Boutique και Classic Fusion Aerofusion Chronograph Ceramic Capri Boutique, τα οποία θα λατρέψουν όσοι αγαπούν τον γαλάζιο ουρανό, τις τιρκουάζ θάλασσες και την χαλάρωση.

Τα καταγάλανα νερά και ο ουρανός του St. Tropez αντικατοπτρίζονται σε αυτή την περιορισμένη έκδοση 30 τεμαχίων, την οποία μπορεί να βρει κανείς στην μπουτίκ του οίκου που βρίσκεται σε μικρή απόσταση εμβληματικό καμπαναριό της κοσμοπολίτικης παραθαλάσσιας κοινότητας.

Διαθέτει κάσα 42mm από μαύρο κεραμικό, η οποία συνδυάζεται με τιρκουάζ κεραμική στεφάνη και ιμάντα από καουτσούκ στο ίδιο χρώμα. Στο εσωτερικό του φιλοξενεί τον calibre HUB1280, ο οποίος διαθέτει λεπτή σχεδίαση και προσφέρει απόθεμα ισχύος 72 ωρών. Το τιρκουάζ χρησιμοποιήθηκε επίσης στους δείκτες, τις ενδείξεις και στο καμπαναριό που απεικονίζεται στην πλάτη της κάσας.

Επόμενος προορισμός Ίμπιζα, την οποία η Hublot τιμά με μία περιορισμένη έκδοση 50 τεμαχίων σε χρώματα που αντικατοπτρίζουν τους λευκούς τοίχους των κτιρίων του νησιού και το βαθύ μπλε της θάλασσας που μπορεί να διακρίνει κανείς στον ορίζοντα από την Cala Conta.

Το Classic Fusion Aerofusion Chronograph Ceramic Blue Ibiza Boutique των 45mm διαθέτει κάσα και στεφάνη από σκούρο μπλε κεραμικό και φιλοξενεί τον HUB1155, μία αυτόματη κίνηση χρονογράφου που προσφέρει απόθεμα ισχύος 42 ωρών. Φοριέται με σκούρο μπλε δερμάτινο ιμάντα, ο οποίος διαθέτει λευκές ραφές και λευκή εσωτερική επένδυση.

Το κρύσταλλο από ζαφείρι στην πλάτη της κάσας του ρολογιού έχει την χάραξη “H © Ibiza”, ως αναφορά φυσικά σε ένα από τα ωραιότερα νησιά των Βαλεαρίδων νήσων στην Ισπανία.

Η μαγεία των τιρκουάζ νερών της Grotta Azzurra (Κυανή Σπηλιά) του Κάπρι ενέπνευσαν αυτή την περιορισμένη έκδοση 50 τεμαχίων, την οποία μπορεί να δει από κοντά στην μπουτίκ του οίκου που βρίσκεται στον πιο διάσημο δρόμο του νησιού από το 2021.

Το Classic Fusion Aerofusion Chronograph Ceramic Capri Boutique των 45mm, διαθέτει κάσα από μαύρο κεραμικό και στεφάνη σε μία πανέμορφη απόχρωση του τιρκουάζ, η οποία χρησιμοποιήθηκε επίσης και στον ιμάντα από καουτσούκ. Είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα και ο μηχανισμός του προσφέρει απόθεμα ισχύος 42 ωρών.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Hublot εδώ.


Διαβάστε επίσης: Δες τι πρέπει να κάνεις για να μην χάσει το ρολόι σου την αξία του

Share.

Comments are closed.