3 απίστευτα GMT ρολόγια από την MIDO σε πολύ προσιτή τιμή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η συλλογή Ocean Star της MIDO γεννήθηκε το 1944 με έμπνευση τον φάρο Europa Point που ορθώνεται προς το στενό του Γιβραλτάρ, ο οποίος αποπνέει ισχύ, ασφάλεια και αξιοπιστία, και φυσικά καθοδηγεί την ανθρωπότητα στο ταξίδι της για την κατάκτηση των ωκεανών.

Ένα από τα πιο σπουδαία ρολόγια αυτής της οικογένειας καταδυτικών ρολογιών, είναι το Ocean Star Diver, το οποίο ένα εξαιρετικό ελβετικό ρολόι που σχεδιάστηκε για την εξερεύνηση των ωκεανών και είναι υποδειγματικό από κάθε άποψη. Τώρα ο ο οίκος αποφάσισε να κυκλοφορήσει τρία νέα μοντέλα Ocean Star με λειτουργία GMT, χωρίς ωστόσο να θυσιάζει την καταδυτική στεφάνη που είχαν τα προηγούμενα μοντέλα.

Το πρώτο μοντέλο της συλλογής Mido Ocean Star GMT διαθέτει κάσα από ατσάλι, μαύρο καντράν και μπλε κεραμική στεφάνη, ενώ συνοδεύεται από υφασμάτινο ιμάντα σε μπλε χρώμα. Το δεύτερο μοντέλο διαθέτει κάσα από ατσάλι, μαύρη κεραμική στεφάνη, μαύρο καντράν και μπρασελέ από ατσάλι, ενώ το τρίτο μοντέλο διαθέτει κάσα από ατσάλι με επένδυση από ροζ χρυσό PVD, μια μαύρη κεραμική στεφάνη και αντίστοιχο δίχρωμο μπρασελέ.

Και τα τρία ρολόγια διαθέτουν μια 24ωρη κλίμακα περιφερειακά του καντράν σε πορτοκαλί ή λευκό χρώμα, ένα διακριτικό παράθυρο ημερομηνίας στην θέση “3”, δείκτες και ενδείξεις με επικάλυψη Super-LumiNova για μέγιστη αναγνωσιμότητα, ενώ είναι διάβροχα στα 200 μέτρα.

Κάτω από το πίσω μέρος της κάσας, στην οποία είναι χαραγμένες οι 24 ζώνες ώρας του κόσμου, χτυπά ο αυτόματος μηχανισμός Mido Caliber 80, ο οποίος προσφέρει απόθεμα ισχύος έως και 80 ώρες.

Τα τρία μοντέλα είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της MIDO και η τιμή τους κυμαίνεται από 1.150 έως 1.340 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: 7 ρολόγια της Seiko στα οποία αξίζει να επενδύσετε

Share.

Comments are closed.