Τύπος έφαγε 50 ωμά αυγά σε μόλις 2,5 λεπτά! (Βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υπάρχουν διάφορες απόψεις για το πόσα ωμά αυγά μπορείτε να καταναλώνετε σε μια εβδομάδα ή αν κάνει να καταναλώσει κανείς ωμό κρέας, σύμφωνα ωστόσο με τον Μπράιαν Τζόνσον, ο οποίος είναι γνωστός στα social media με το ψευδώνυμο “Liver King” (Βασιλιάς του Ήπατος), πρέπει να τρώτε τα πάντα ωμά!

Πρόκειται για έναν άντρα από τις ΗΠΑ που ισχυρίζεται ότι η ζωή του άλλαξε από τότε που ξεκίνησε ζει όπως οι πρόγονοι μας (ή όπως φαντάζεται ότι έκαναν) τρώγοντας ωμό κρέας, όπως όρχεις, συκώτι και μυελό των οστών κάθε μέρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 20 χρόνια, αφού παρατήρησε ότι τα παιδιά ήταν συνεχώς άρρωστα. Έτσι αποφάσισε να κόψει όλες τις επεξεργασμένες τροφές και άρχισε να ακολουθεί κατά γράμμα αυτό που αποκαλεί “Εννέα Προγονικές Αρχές”, οι οποίες του υπαγορεύουν πώς να τρώει, να ασκείται και να κοιμάται.

Έκτοτε έγινε γνωστός ως ο “Liver King” λόγω του γεγονότος ότι καταναλώνει ένα κιλό ακατέργαστο συκώτι κάθε μέρα και τασκτικά δημοσιεύει βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram όπου προπονείται και επιδεικνύει την εντυπωσιακή του σωματική διάπλαση.

Πρόσφατα ο Τζόνσον ανέβασε ένα βίντεο, το οποίο θα προκαλούσε αηδία στους περισσοτέρους, δεδομένου ότι ο τύπος κατανάλωσε 50 ωμά αυγά σε μόλις δυόμισι λεπτά, και μάλιστα προκάλεσε τους ακόλουθους του να καταναλώσουν τουλάχιστον ένα ωμό αυγό και να ανεβάσουν το βίντεο τους στους λογαριασμούς του κάνοντας τον tag.

Δείτε το βίντεο του παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Ένας τύπος έκανε περιουσία τρώγοντας για 7 χρόνια γεύματα αξίας 50 σεντς!

Share.

Comments are closed.