Μέσα στο μεγαλύτερο υποβρύχιο εστιατόριο στον κόσμο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πεντέμιση μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, βρίσκεται το εστιατόριο Under, αποκαλύπτοντας τα μυστικά του θαυμαστού υδάτινου κόσμου.

Με έδρα τις ακτές της Νότιας Νορβηγίας, το εστιατόριο Under είναι το πρώτο μέρος στην Ευρώπη όπου μπορεί κανείς να έχει την εμπειρία ενός υποβρύχιου γεύματος. Ένα μέρος της δομής που είναι κατασκευασμένη από σκυρόδεμα, βγαίνει από την επιφάνεια της θάλασσας μοιάζοντας με σκάφος που έχει ανατραπεί.

Οι επισκέπτες εισέρχονται από την ακτή μέσω μιας ξύλινης εισόδου. Από εκεί, περνώντας από το μπαρ, καταλήγουν στην τραπεζαρία του εστιατορίου που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ο χώρος διαθέτει μια μεγάλη τζαμαρία όπως αυτές των ενυδρείων, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν τη γύρω θαλάσσια ζωή, ενώ απολαμβάνουν φρέσκο εποχιακό φαγητό από τον σεφ Nicolai Ellitsgaard. Εκτός από εστιατόριο, το κτίριο θα λειτουργήσει επίσης ως ερευνητικό κέντρο, ενώ το εξωτερικό του περίβλημα θα λειτουργήσει ως τεχνητός υφάλος μυδιών.

Το Under έχει ως στόχο να προσφέρει ένα ταξίδι στο άγνωστο. Με φόντο το νορβηγικό παράκτιο οικοσύστημα, δημιούργηθηκε ένα μέρος για υποβρύχιο τουρισμό. Κάθε επισκέπτης θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να βρεθεί σε ένα βυθισμένο σύμπαν, παρατηρώντας την θαλάσσια ζωή με έναν πολύ διαφορετικό και εντυπωσιακό τρόπο.

Απλά μοναδικό…

snohetta.com


Διαβάστε επίσης: Ποιος πληρώνει τον λογαριασμό σε ένα εστιατόριο; – Οι άτυποι κανόνες

Share.

Comments are closed.