Το TikTok θα κάνει σύντομα και delivery φαγητού!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το TikTok θα φέρει σύντομα μερικές από τις πιο viral συνταγές του, απευθείας στην πόρτα σας.

Σε συνεργασία με την Virtual Dining Concepts, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης θα λανσάρει το TikTok Kitchen στις αρχές του επόμενου έτους, χρησιμοποιώντας περίπου 300 εστιατόρια-φαντάσματα για την προετοιμασία γευμάτων με βάση όλες τις πιο viral συνταγές της εφαρμογής.

Το μενού θα περιλαμβάνει γεύματα που θα βασίζονται σε συνταγές που έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή από τους χρήστες της πλατφόρμας, όπως pasta feta, μπιφτέκια, παϊδάκια καλαμποκιού και pasta chips. Το μενού αναμένεται να προσαρμοστεί ανάλογα με τις μεταβαλλόμενες τάσεις στην διαδικτυακή εφαρμογή και θα ενημερώνεται σε τριμηνιαία βάση, σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας.

Το TikTok έχει κατά μέσο όρο πάνω από 130 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες το μήνα στις ΗΠΑ και ξεπέρασε τα τρία δισεκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως τον Ιούλιο. Το #FoodTok — περιεχόμενο που σχετίζεται με το φαγητό στο TikTok — είναι από τα πιο σημοφιλή hastangs της πλατφόρμας, με τα βίντεό του να συγκεντρώνουν πάνω από 11,5 δισεκατομμύρια προβολές έως τον Δεκέμβριο του 2021. Εύλογα λοιπόν το TikTok στοχεύει να αξιοποιήσει αυτή την πλεονεκτική του θέση στο χώρο του φαγητού.

Nα σημειώσουμε πως η Virtual Dining Concepts δεν είναι άγνωστη στο κοινό, καθώς είχε συνεργαστεί στον παρελθόν με τον Mr. Beast για τα εστιατόρια του Mr.Beast Burger πριν αυτά ανοίξουν σε φυσικές τοποθεσίες, ενώ δήλωσε πως ελπίζει να επεκτείνει το TikTok Kitchen σε περισσότερες από 1.000 τοποθεσίες μέχρι το τέλος του 2022.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του TikTok Kitchen θα διατεθούν για την υποστήριξη των δημιουργών από τους οποίους οι υπεύθυνοι του μενού εμπνεύστηκαν τις συνταγές τους, αλλά και άλλων δημιουργών που θέλουν να προτείνουν νέα φαγητά, χωρίς η TikTok να διευκρινίζει πώς θα διατεθούν αυτά τα χρήματα.


Διαβάστε επίσης: Το μικροσκοπικό μπαρ στο Παρίσι που αγαπούσε ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ

Share.

Comments are closed.