Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Ράιαν Ρέινολντς για το τζιν του;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πέρυσι το καλοκαίρι ο Ράιαν Ρέινολντς αγόρασε την Aviation Gin, μια εταιρεία παραγωγής εκλεκτού τζιν. Έκτοτε ο Καναδός ηθοποιός έχει κάνει αρκετά διαφημιστικά σποτ για την προώθηση του, και ένα από αυτά κυκλοφόρησε μόλις χθες.

Ο τίτλος του νέου διαφημιστικού σποτ είναι “How far” και διαρκεί πάνω από ένα λεπτό. Στο σποτ βλέπουμε τον πρωταγωνιστή του “Deadpool” να μας δείχνει πόσο σκληρά εργάζεται για την επιχείρηση του, σφυρηλατώντας κάθε φιάλη στο χέρι. Ενώ ο τόνος της φωνής του είναι αρκετά σοβαρός, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα κωμικό διαφημιστικό σποτ.

Ουσιαστικά, ο Ρέινολντς μας λέει ότι είναι διατεθειμένος να κάνει οτιδήποτε για την εταιρεία του, ακόμα και να φυσήξει την σκόνη μέσα από τα μπουκάλια που φέρουν την υπογραφή του, ενώ κλείνει λέγοντας: “Μπορείτε να κάνετε πιο πολλά για την επιχείρηση σας; Δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν.”

Στο τέλος του σποτ βλέπουμε τον Andy King, που έγινε γνωστός από το ντοκιμαντέρ του Netflix “Fyre: The Greatest Party That Never Happened”, να κάθεται σε ένα μπαρ και να παρακολουθεί το σποτ του Ρέινολντς λέγοντας: “Το κατέχει. Θα πάρω ένα Aviation Gin.”

Δείτε το διαφημιστικό σποτ παρακάτω:

Share.

Comments are closed.