Ο οίκος Louis Vuitton ανοίγει το πρώτο του εστιατόριο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο οίκος Louis Vuitton περνά στον τομέα της εστίασης ανοίγοντας το πρώτο του εστιατόριο στην Οσάκα. Ο λόγος για το “Sugalabo V”, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του αυτό τον μήνα και θα καταλαμβάνει τον τελευταίο όροφο του νέου καταστήματος του οίκου πολυελών ειδών στην Ιαπωνία.

Το εστιατόριο σε στυλ speakeasy, το οποίο διαθέτει κομψούς και εκλεπτυσμένους χώρους φαγητού που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά από μια in-house ομάδα του οίκου, θα σερβίρει μόνο δείπνο και θα είναι όμοιο με τη διάσημη ανοιχτή κουζίνα του εστιατορίου Sugalabo του Τόκιο. Το εστιατόριο αναμένεται να ξεκινήσει να εξυπηρετεί το κοινό στις 15 Φεβρουαρίου.

Louis Vuitton

Το εσωτερικό του διαθέτει ναυτικές λεπτομέρειες και στοχεύει στο να θυμίζει καράβι που επιπλέει στο νερό και η πρόσοψή του μοιάζει με πανιά που κυματίζουν. Τα πιάτα θα δημιουργούνται από τον Ιάπωνα σεφ Yosuke Suga, ο οποίος ήταν βοηθός του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ, Joël Robuchon.

Αν σχεδιάζετε να επισκεφτείτε την Οσάκα, μην παραλείψετε να βρεθείτε στον μοναδικό αυτό χώρο, αλλά φροντίστε να κάνετε κράτηση, αφού το Sugarlabo V σερβίρει δείπνο μόνο σε λίγους επισκέπτες κάθε βράδυ.


Διαβάστε επίσης: Ένα μπαρ με έμπνευση την διάσημη σειρά “Mad Men”

Share.

Comments are closed.