Ο Jay-Z κυκλοφόρησε μια νέα σειρά προϊόντων κάνναβης με το όνομα Monogram

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο διάσημος ράπερ και επιχειρηματίας Jay-Z, οποίος είναι ο πρώτος καλλιτέχνης της hip-hop που κατάφερε να γίνει δισεκατομμυριούχος χάρη στις πωλήσεις της σαμπάνιας Armand de Brignac και του κονιάκ D’Ussé, αποφάσισε να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και να δραστηριοποιθεί στον τομέα κάνναβης.

Πριν δύο μήνες, ο 51χρονος ραπερ αποκάλυψε την δική του σειρά κάνναβης, υπό την επωνυμία “Monogram”. Για το νέο αυτό εγχείρημα συνεργάστηκε με την εταιρεία κάνναβης Caliva με έδρα την Καλιφόρνια, και κατέχει τον τίτλο του chief brand strategist.

Μετά απο 18 μήνες σχολαστικών πρακτικών καλλιέργιας και προσεκτικής συλλογής, η νέα συλλογή της Monogram, η οποία κυκλοφόρησε πριν δύο μέρες, αποτελείται από το OG Handroll, το Loosies Preroll Pack και το Flower. Κάθε προϊόν που έχει αναπτυχθεί διαθέτει τέσσερα διαφορετικά στελέχη κάνναβης – No. 88, No. 96, No. 70 και No. 01 – που αναπτύχθηκαν από τον καλλιεργητή DeAndre “De” Watson, και θα έχουν “ελαφριά”, “μεσαία” και “βαριά” ένταση.

Το OG Handroll δημιουργήθηκε με μια ειδική τεχνική ώστε να μοιάζει με κουβανέζικο πούρο και κοστίζει 50 δολάρια. Το Loosies Preroll Pack κοστίζει 40 δολάρια και περιλαμβάνει τέσσερα τσιγάρα των 0,4g, τα οποία θα διαθέτουν μια premium συσκευασία, ενώ το Flower, το οποίο καλλιεργείται σε μικρές παρτίδες, συσκευάζεται προσεκτικά σε βάζα 2g (40 δολάρια) ή 4g (70 δολάρια) για να διατηρεί την κάνναβη φρέσκια και προστατευμένη από το φως.

“Δημιούργησα την Monogram για να δώσω στην κάνναβη τον σεβασμό που της αξίζει, επιδεικνύοντας την σκληρή δουλειά, τον χρόνο και την φροντίδα που χρειαζεται για να δημιουργηθεί ένας ανώτερος καπνός” δήλωσε ο Jay-Z.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της monogram εδώ.


Διαβάστε επίσης: Δείτε την απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων του διάσημου ράπερ Jay-Z

Share.

Comments are closed.