Ο Francis Ford Coppola μπαίνει στο παιχνίδι της Κάνναβης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Francis Ford Coppola χρησιμοποιεί το όνομά του για να δημιουργήσει μια διάθεση: καλές ταινίες, καλό κρασί, και τώρα, καλή κάνναβη. Ο Οσκαρικός σκηνοθέτης ξεκινά ένα brand κάνναβης που είναι αρκετά εκλεπτυσμένο. Η περιορισμένη συλλογή ονομάζεται the Grower’s Series και περιλαμβάνει τρία διαφορετικά είδη ανθών κάνναβης: ένα “αναζωογονητικό και δημιουργικό” sativa, ένα indica για “χαλάρωση και φροντίδα του νου και του σώματος” και ένα υβρίδιο για “ενισχυμένη διάθεση και εστίαση”. Η κάνναβη θα καλλιεργηθεί βιολογικά και θα πωληθεί στην Καλιφόρνια, όπου η ψυχαγωγική μαριχουάνα έγινε νόμιμη νωρίτερα αυτό το έτος.

“Το κρασί και η κάνναβη είναι δύο αρχαία και πλούσια δώρα της Μητέρας Φύσης, που συνδέονται με την μεγάλη προσοχή, το terroir, και την ηρεμία. Η εξειδίκευση που απαιτείται για να κάνεις το ένα ισχύει και για το άλλο”, δήλωσε ο Coppola σε δελτίο τύπου. “Όπως σύμβαίνει με την καλλιέργεια των σταφυλιών, η τοποθεσία έχει σημασία και η Grower’s Series αντικατοπτρίζει την αγροτική τεχνογνωσία της Καλιφόρνιας δημιουργώντας ένα πραγματικό μείγμα τέχνης και επιστήμης.”

Φυσικά, η κάνναβη του Coppola έρχεται στεγασμένη σε ένα μπουκάλι κρασιού. Περιλαμβάνεται επίσης ένας γυάλινος σωλήνας, ρολά χαρτιού και ένα σπιρτόκουτο για να χρησιμοποιηθούν με ένα γραμμάριο από κάθε λουλούδι – όλα για $ 99 και διαθέσιμα για παραγγελία online στο Chill. Η the Grower’s Series είναι μια συνεργασία με καλλιεργητές της Καλιφόρνια, τους Humboldt Brothers.

Ο Coppola έχει κάνει ταινίες για περισσότερο από 50 χρόνια, κρασί για περισσότερο από 40 και κάνναβη για περίπου ένα λεπτό. Ο τύπος ξέρει πως να καλλιεργεί καλά τον χρόνο.

Share.

Comments are closed.