Ο Dwayne “The Rock” Johnson δοκιμάζει την νέα του τεκίλα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Dwayne “The Rock” Johnson μπαίνει στο παιχνίδι της παραγωγής τεκίλα όπως έχουν κάνει και άλλοι συνάδελφοι του στο Χόλιγουντ.

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο Dwayne Johnson κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα για να κατοχυρώσει τα δικαιώματα για την ονομασία “Mana” – μια πολυνησιακή λέξη που σημαίνει υπερφυσική δύναμη ή πνεύμα – την οποία θέλει να χρησιμοποιήσει ως ετικέτα για την νέα του τεκίλα.

Δυστυχώς, αργότερα αναφέρθηκε ότι το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Η.Π.Α απέρριψαν την πρότασή του, υποστηρίζοντας ότι το “Mana” ήταν πολύ παρόμοιο με άλλα υπάρχοντα εμπορικά σήματα.

Ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε τον “The People’s Champion”.

Την περασμένη εβδομάδα, ο αστέρας του Hobbs & Shaw αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία στο Instagram και να μας ενημερώσει ότι ναι, η τεκίλα του είναι ακόμα στον δρόμο – και φαίνεται ότι κάνει πολλές δοκιμές για να βεβαιωθεί ότι είναι τέλεια.

“Περάσαμε όλο το Σαββατοκύριακο δοκιμάζοντας κάθε παρτίδα της νέας μου τεκίλας, φρέσκια από τα βαρέλια μας στο Μεξικό. Είμαι πολύ παθιασμένος με τη νέα τεκίλα που αναπτύσσουμε. Έχουν περάσει χρόνια και όλοι οι δρόμοι έχουν οδηγήσει εδώ. Πολύς αυξανόμενος ενθουσιασμός. Mana, πάθος, θετικότητα, σκληρή δουλειά και διασκέδαση. Αυτό είναι για σένα κόσμε, ας πιούμε ένα ποτό.”, έγραφε η λεζάντα.

Σύμφωνα με την φωτογραφία, φαίνεται να διαθέτει μια πλήρη σειρά, συμπεριλαμβανομένης μια Añejo (παλαιωμένη πάνω απο ένα έτος, ωραία ως ποτό), μιας Silver (γνωστής και ως Blanco-unaged, τέλεια για ανάμειξη) και μια Reposado (παλαιωμένη τουλάχιστον δύο μήνες σε δρύινα βαρέλια, ιδανική για ανάμειξη ή σφηνάκι).

Ο Johnson δεν μας έδειξε πως θα ονομάζεται η νέα του τεκίλα, αλλά υποθέτουμε ότι θα μας ενημερώσει όταν είναι έτοιμος. Ενώ μένει να δούμε πως ο Rock σχεδιάζει να ονομάσει την τεκίλα του, είναι σαφές ότι η απώλεια της κατοχύρωσης του προτιμώμενου ονόματός δεν αφαίρεσε το χαμόγελο απο τα χείλη του.

Share.

Comments are closed.