Μια ιδιωτική λέσχη για τους λάτρεις του καλού ουίσκι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι ιδιωτικές λέσχες είναι συνήθως εξαιρετικά αποκλειστικές και δαπανηρές. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει με το The Double Barrel Club.

Αυτή η ιδιωτική λέσχη στην καρδιά του Beverly Hills, καλωσορίζει όλους τους νέους επισκέπτες που επιθυμούν να γίνουν μέλη, οι οποίοι μπορούν να αγοράσουν ένα μπουκάλι ουίσκι και να το αφήσουν εκεί για να το απολαμβάνουν όποτε επισκέπτονται το lounge.

Τα μέλη θα έχουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς μια εξειδικευμένη ομάδα θα τους βοηθήσει να γνωρίσουν τον “κόσμο του ουίσκι” μέσω της γευσιγνωσίας ενός  μεγάλου εύρους προσεκτικά επιλεγμένων, vintage και σπάνιων ουίσκι. Εκτός από τους “συνήθεις ύποπτους”, η συλλογή τους περιλαμβάνει περισσότερες από 900 ετικέτες αποσταγμάτων, μεταξύ των οποίων, μερικά από τα πιο σπάνια ουίσκι στον πλανήτη, όλα διαθέσιμα για απόλαυση.

Τέλος, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν μια σειρά από κοκτέηλ και κλασικά πιάτα από τον γνωστό σεφ Adam Horton του θρυλικού Saddle Peak Lodge, στο ξύλινο, ρουστίκ σαλόνι ή ιδιωτικό αίθριο.


Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Scotch, Bourbon και Irish Whiskey;

Share.

Comments are closed.