Η υπέρτατη γαστρονομική περιπέτεια δίπλα στον κορυφαίο σεφ Φράνσις Μάλμαν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παρόλο που ο Αργεντίνος σεφ Φράνσις Μάλμαν, ο οποίος είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της πρώτης σεζόν της σειράς του Netflix, Chef’s Table και γνωστός για τα υπαίθρια μπάρμπεκιου, διαθέτει 10 εστιατόρια, κανένα από αυτά δεν μπορεί να συγκριθεί με την γαστρονομική περιπέτεια που προσφέρει.

Ο διάσημος σεφ της Λατινικής Αμερικής και ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο, προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα μαγειρικό ταξίδι στο ιδιωτικό του νησί στην Παταγονία για έξι ολόκληρες ημέρες. Η εμπειρία ξεκινά με μια ώρα πλεύσης στην λίμνη La Isla, και στην συνέχεια διαμονή στο καταφύγιο του La Soplada.

Εκεί οι επισκέπτες θα μάθουν την τέχνη της παραδοσιακής υπαίθριας μαγειρικής από τον ίδιο τον σεφ, με καθημερινά μαθήματα όσον αφορά τον τρόπο ψησίματος σε ανοιχτή φωτιά. Ο Φράνσις θα επιμελείται επίσης και τις μοναδικές εμπειρίες φαγητού που θα λαμβάνουν χώρα σε υπαίθριους χώρους – από ένα απομακρυσμένο δάσος έως μια παγωμένη λίμνη.

Αυτή η μαγευτική υπαίθρια εμπειρία φαγητού στα εντυπωσιακά τοπία της Παταγονίας, παρέα με τον Μάλμαν, θα σας κοστίσει 13.400 δολάρια/άτομο. Για το 2021 έχουν ήδη γίνει όλες οι κρατήσεις, μπορεί ωστόσο να κάνει κάποιος κράτηση για τον Οκτώβριο του 2022.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Διαβάστε επίσης: Δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε το υπέρτατο καλοκαιρινό κοκτέιλ

Share.

Comments are closed.