Η σειρά πούρων The Late Hour προς τιμήν του Sir Winston Churchill

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Sir Winston Churchill υπήρξε μία από τις εμβληματικότερες μορφές της σύγχρονης πολιτικής σκηνής και ίσως ο πλέον διάσημος καπνιστής πούρου. Προτιμούσε τα μεγάλα πούρα, με σκούρο περιτύλιγμα, τα οποία συνήθως κάπνιζε μέχρι τη μέση. Υπολογίζεται ότι κάπνισε συνολικά πάνω από 200.000 πούρα στη ζωή του.

Η The Late Hour είναι η πιο πρόσφατη αποκλειστική συλλογή πούρων της Davidoff ώς φόρος τιμής στον Sir Winston Churchill, πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος είναι σχεδόν εξίσου γνωστός για τις φάρσες του όσο και τους πολιτικούς του θριάμβους.

Κατασκευασμένα για να τα απολαύσετε στο τέλος μιας βραδιάς, κάθε πούρο αναμειγνύεται με καπνό που ωριμάζει για έξι μήνες σε βαρέλια Scotch single malt whiskey προσφέροντας μία ιδανική, ξεχωριστή και δυνατή γεύση.

Κάθε ένα δημιουργείται με τη χρήση δύο ειδών καπνού απο την Νικαράγουα που καλλιεργούνται σε πλούσια σε ορυκτά ηφαιστειακά εδάφη, στην Condega και στην Estelì. Αυτό προσθέτει μια πικάντικη νότα σε κάθε καπνό, ενώ ο καπνός Condega Visus που παλαιώνει στα βαρέλια ουίσκι προσθέτει γλυκύτητα και ξυλώδη γεύση. Όλα αυτά σε τρεις διαφορετικές ποιότητες – Robusto, Toro και Churchill.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Share.

Comments are closed.