Η Kraft δίνει 20 δολάρια στους καταναλωτές για να σταματήσουν να κάνουν cheesecakes

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H μεγάλη έλλειψη τυριού κρέμα που υπάρχει στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να αφήσει πολλά εορταστικά τραπέζια χωρίς κλασικά επιδόρπια, όπως το cheesecake, η Kraft ωστόσο αποφάσισε να αναπληρώσει αυτή την απώλεια.

Η εταιρεία θα δώσει έως και 20 δολάρια σε 18.000 τυχερούς καταναλωτές προκειμένου να αγοράσουν ένα επιδόρπιο της επιλογής τους, με σκοπό να αντικαταστήσει τα σπιτικά cheesecakes που απαιτούν το γνωστό τυρί κρέμα Philadelphia, το οποίο ανήκει στην Kraft.

Από τις 17 Δεκεμβρίου, οι καταναλωτές μπορούν να μπουν στο SpreadTheFeeling.com και να διεκδικήσουν τον περιορισμένο αριθμό των ψηφιακών επιταγών των 20 δολαρίω, για ένα γιορτινό επιδόρπιο που θα έχουν αγοράσει έως τις 24 Δεκεμβρίου.

“Τα τελευταία 150 χρόνια, το τυρί κρέμα Philadelphia αποτελεί βασικό προϊόν στα περισσότερα αμερικανικά νοικοκυριά, ειδικά κατά την εορταστική περίοδο», δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας, Basak Oguz. “Επειδή συνεχίζουμε να βλέπουμε αυξημένη ζήτηση, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει αρκετό τυρί κρέμα για μπέιγκελς, cheesecakes και οτιδήποτε άλλο.”

Σύμφωνα με την Kraft, η έλλειψη είναι αποτέλεσμα της “άνευ προηγουμένου ζήτησης”, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι μαγειρεύουν στο σπίτι μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και χρησιμοποιούν το τυρί κρέμα για εύκολες συνταγές, αλλά και κατά την διάρκεια του πρωινού.

Σε όλη τη χώρα, η έλλειψη τυριού κρέμα είναι αισθητή παντού, από τα μαγαζιά με μπέιγκελς μέχρι τους διάσημους προορισμούς για cheesecake, όπως το Junior’s στη Νέα Υόρκη που είναι ένας από τους πέντε κορυφαίους καταναλωτές τυριού κρέμα στην Αμερική.


Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα μέρη στο Παρίσι για εσάς που λατρεύετε τα τυριά

Share.

Comments are closed.