Η Jägermeister αποχαιρετά τους Slayer με ένα μπουκάλι περιορισμένης έκδοσης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν έπρεπε να σκεφτούμε πιο ποτό θα ταίριαζε περισσότερο με το ύφος μιας metal μπάντας, αυτό θα ήταν σίγουρα το Jägermeister. Έτσι και έγινε!

Σήμερα οι Slayer βρίσκονται στην τελευταία παγκόσμια περιοδεία τους, αποχαιρετώντας το κοινό τους με φαντασμαγορικά σόου. Μετά από 40 χρόνια δημιουργίας πολύ δυνατής και πολύ γρήγορης μουσικής, το ιστορικό συγκρότημα που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στο βιβλίο της metal μουσικής, κρεμάει τις κιθάρες του.

Θέλοντας να τιμήσει την προσφορά της trash metal μπάντας στην παγκόσμια μουσική σκηνή, η Jägermeister κυκλοφόρησε μια ειδική έκδοση φιαλών, οι οποιες απεικονίζουν πρωτότυπα σκίτσα των Slayer.

Το μπουκάλι Jägermeister των 1,75 λίτρων, έρχεται σε ένα ξύλινο κιβώτιο χαραγμένο με το λογότυπο των Slayer, το οποίο μπορεί να τροποποιήθει. Για παράδειγμα οι αγοραστές μπορούν να ζητήσουν να προστεθεί το όνομα τους, ένας στίχος ή μια badass ατάκα.

“Είναι πολύ συναρπαστικό το γεγονός ότι δημιούργησαν ένα μπουκάλι περιορισμένης έκδοσης για να αναγνωρίσουν το τέλος του ταξιδιού μας και δείχνει φοβερό”, δήλωσε ο κιθαρίστας Slayer Kerry King.

Προς το παρόν βρίσκεται διαθέσιμο μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα UK της Jäger, ωστόσο τίποτα δεν σας εμποδίζει να αγοράσετε ένα κανονικό μπουκάλι Jägermeister και να “χτυπηθείτε” ακούγωντας την αγαπημένη σας μπάντα!

Share.

Comments are closed.