Για αυτούς που αγαπούν την καλή μουσική αλλά και τα… κοκτέιλ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το βιβλίο με τίτλο “Booze and Vinyl: A Spirited Guide to Great Music & Mixed Drinks” των αδερφών André και Tenaya Darlington, κατορθώνει και συνδυάζει το γούστο τους για τα ποιοτικά ποτά με αυτό για την καλή μουσική.

Δεν πρόκειται για ένα μουσικό βιβλίο με την αυστηρή έννοια, ωστόσο θα ικανοποιήσει οπωσδήποτε αυτούς που αγαπούν την καλή μουσική αλλά και τα… κοκτέιλ. Και αυτό γιατί, η συγκεκριμένη έκδοση επιχειρεί το εξής πρωτότυπο: επιλέγει 70 δίσκους βινυλίου από τα 50s μέχρι και τα 00s – από το “Sgt. Pepper’s Lonely Hears Club Band” των Beatles μέχρι το “Like A Virgin” της Madonna κι από το “Low End Theory” των A Tribe Called Quest μέχρι τον ομώνυμο δίσκο των Vampire Weekend – και προτείνει ταιριαστές συνταγές κοκτέιλ για να συνοδέψετε την ακρόαση τους – και μάλιστα άλλη συνταγή για την πλευρά A και άλλη για την πλευρά B!

“Όταν θέλουμε να χαλαρώσουμε, επιδιώκουμε να συνδυάσουμε όλες εκείνες τις αισθήσεις που μας προκαλούν ευχαρίστηση. Γιατί λοιπόν να μην το κάνουμε με ένα πάντρεμα πραγμάτων που όχι μόνο μας αρέσουν ξεχωριστά, αλλά και σε αλληλεπίδραση” λέει η Tenaya Darlington. Την συμπληρώνει ο André τονίζοντας πως “είναι συναρπαστικό, καθώς και οι δύο μεγαλώσαμε την εποχή του βινυλίου.”

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο εδώ.

Share.

Comments are closed.