Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο για τους λάτρεις του ουίσκι!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το ουίσκι ανέκαθεν διαφημιζόταν ως ένα καθαρά αντρικό ποτό, και πολλοί είναι αυτοί που το έχουν συνδυάσει με αρρενωπούς άντρες που τρώνε μόνο κρέας, έχουν μια “σφουγγαρίστρα” για μουστάκι και βγαίνουν έξω φορώντας μόνο κοστούμι και καπέλο fedora.

Προφανώς πρόκειται για ένα στερεότυπο, το οποίο προφανώς δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, δεδομένου ότι όλοι μπορούν να εκτιμήσουν αυτό το δημοφιλές απόσταγμα. Ο διάσημος κωμικός Trevor Wallace αποφάσισε να αποτυπώσει αυτό το στερεότυπο μέσω ενός ξεκαρδιστικού βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube.

Φορώντας γυαλιά, μουστάκι και τιράντες ο κωμικός ξεκινάει το βίντεο λέγοντας: “Δεν πίνω ουίσκι για να είμαι καλύτερος από τους άλλους. Πίνω ουίσκι γιατί είμαι καλύτερος από τους άλλους”. Στην συνέχεια κάνει κάτι που θα έκανε κάθε λάτρης του ουίσκι: δοκίμάζει μια γουλιά μπέρμπον, καθώς του αρέσει η απαλή του γεύση, και τελικά δεν είναι τόσο απαλή όσο νομίζει.

Στο βίντεο του αναφέρεται επίσης στους τύπους που πίνουν μόνο ουίσκι που έχει παλαιωθεί αρκετά χρόνια, αποδόκιμάζοντας ενα ουίσκι που έχει παλαιωθεί μόνο δύο χρόνια. “Τι είναι αυτό, παλαιωμένο μόνο για δύο χρόνια; Πάρτε αυτό το μικρό παιδί από εδώ”, αναφωνεί.

Συνεχίζει αναφερόμενος στους τύπους που μπορούν να σας πουν τις αρωματικές νότες που μυρίζουν σε ένα ουίσκι για να δείχνουν πιο μορφωμένοι στην παρέα τους, λέγοντας ότι το ουίσκι του περιέχει νότες από κέδρο και καμμένα δερμάτινα καθίσματα από μια BMW μεταξύ άλλων.

Τελικά θέτει και το ερώτημα για το αν θα πρέπει να βάζει κανείς πάγο στο ουίσκι, με τον ίδιο να λέει πως προτιμά το ουίσκι του σκέτο (NEAT – Needs. Everyone’s. Attention. To how f*****g manly I am.) εννοώντας πως προσπαθεί διαρκώς να αποσπάσει την προσοχή των άλλων για να τους δείξει πόσο μάτσο άντρας είναι.

Δεν ξέρουμε αν συμφωνείτε με όσα λέει ο Trevor (stand up κωμικός είναι έτσι κι αλλιώς), μπορούμε ωστόσο όλοι να παραδεχτούμε ότι το βιντεάκι του έχει πολύ γέλιο.


Διαβάστε επίσης: Ουίσκι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το πιο διάσημο ποτό στον κόσμο!

Share.

Comments are closed.