Διάσημοι άντρες που δεν ήξερες πως διαφήμισαν αλκοολούχα ποτά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με τα χρόνια, αμέτρητοι διάσημοι άντρες – ηθοποιοί, σκηνοθέτες, καλλιτέχνες, μουσικοί, ακόμη και μεγιστάνες της καλωδιακής τηλεόρασης – έχουν πάρει μέρος σε διαφήμισεις αλκοολούχων ποτών.

Από το πιο αριστοκρατικό μέχρι το πιο κιτς, και από το πανέμορφο μέχρι το γελοίο (με την υπεροχή του τελευταίου), εδώ είναι 10 εξαιρετικά παραδείγματα διασήμων ανδρών που διαφήμισαν αναζωογονητικά, μεθυστικά ποτά.

10. Sean Connery – Jim Beam

Όχι Martini σήμερα, ευχαριστώ Bartender. Ο Sean Connery προτιμά ένα Beam, Jim Beam, σε αυτή την διαφήμιση του 1967, για το μπέρμπον του Κεντάκυ.

9. Orson Welles – Paul Masson

Έχοντας φτάσει στην κορυφή όταν ήταν νέος και κατρακυλώντας στη δική του παρωδία τα επόμενα χρόνια, ο σπουδαίος σκηνοθέτης του “Citizen Kane” έβαλε το χοντροκομμένο του χέρι για να προωθήσει το Paul Masson Cabernet Sauvignon. (Παρακολουθήστε τις καταθλιπτικές στιγμές του μεθυσμένου Welles στο παρακάτω σποτ).

8. Woody Allen – Smirnoff

“Η καρδιά θέλει αυτό που θέλει”, λέει ο Woody Allen σε αυτή την διαφήμιση για την βότκα Smirnoff, δείχνοντας πόσο πολύ επιθυμεί ένα ποτό.

7. George Clooney – Lancelot

Ο Clooney εμφανίστηκε σε αυτή την κορεατική διαφήμιση του 2003 για το εγχώριο ουίσκι Lancelot. Πολλοί είναι οι σταρ του Χόλιγουντ που έχουν κάνει παρόμοιες διαφημίσεις στην Ιαπωνία.

6. Peter Lawford – Suntory

Ο Peter Lawford φοράει ένα υπέροχο σμόκιν για να προωθήσει το “ελαφρύτερο, γλυκύτερο” ουίσκι Suntory Royal. Αναμφισβήτητα μια πηγή έμπνευσης για την Sofia Coppola.

5. Quentin Tarantino – Dewar’s

O ιδιοφυής σκηνοθέτης Quentin Tarantino έκανε μια υπέροχη διαφήμιση για το Dewar’s των 12 ετών, όπου είναι καθισμένος σε έναν καναπέ με το ποτήρι του να είναι γεμάτο με ουίσκι, του οποίου το χρυσό χρώμα ξεχωρίζει από την υπόλοιπη ασπρόμαυρη εικόνα.

4. Ted Turner – Cutty Sark

Ο ιδρυτής του CNN και ιστιοπλόος Ted «Captain Outrageous» Turner, εμφανίστηκε στην διαφημιστική καμπάνια του Cutty Sark την δεκαετία του 1970.

3. Salvador Dali – Old Angus

Ο βασιλιάς του Σουρεαλισμού είπε κάποτε: “Κάθε πρωί, όταν ξυπνάω, βιώνω μια εξαιρετική χαρά – την χαρά να είμαι ο Salvador Dali – και αναρωτιέμαι με έκπληξη: “Ποια θαυμάσια πράγματα πρόκειται να επιτελέσει σήμερα αυτός ο Salvador Dali;”” Εδώ είναι μόνο ένα από τα αυτά τα υπέροχα πράγματα.

2. Rex Harrison – Gin Booth’s

Ο Άγγλος ηθοποιός είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: “Υποψιάζομαι ότι οι άνθρωποι που κατασκευάζουν το Gin Booth είναι τόσο σχολαστικοί, όσο είμαι εγώ όταν υποδύομαι ένα ρόλο”.

1. Robert Carlyle – Johnnie Walker

Σε αυτή την πανέξυπνη ταινία των έξι λεπτών, πρωταγωνιστεί ο Σκωτσέζος ηθοποιός Robert Caryle, ο οποίος μας λέει την ιστορία της πιο δημοφιλούς εξαγωγής της χώρας του, καθώς περπατάει στην ύπαιθρο. Δώστε σε αυτόν τον άντρα ένα ποτό.


Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα 15 καλύτερα ουίσκι στον κόσμο για το 2021

Share.

Comments are closed.