Αυτό είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό στην Αμερική!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μερικές φορές τα καλύτερα πράγματα στην ζωή βρίσκονται ακριβώς κάτω από τη μύτη μας, και δεν χρειάζεται πάντα να κοστίζουν μια περιουσία. Αυτό ακριβώς αποδεικνύει η λίστα με τα 100 καλύτερα για φαγητό το 2020 της διαδικτυακής υπηρεσίας Yelp, η οποία προσφέρει κριτικές -από χρήστες- για τοπικά εστιατόρια, γιατρούς και οτιδήποτε άλλο θέλει να μάθει κανείς.

Στο Νο. 1 λοιπόν της λίστας με τα καλύτερα μέρη για φαγητό στην Αμερική, βρίσκεται η καντίνα Shawarma Guys, η οποία είναι τοποθετημένη στην γειτονιά South Park του Σαν Ντιέγκο δίπλα σε μια κάβα, και προσφέρει ένα αυθεντικό μεσογειακό μενού από τοπικά υλικά, με τα πιάτα της να έχουν αρκετά λογικές τιμές.

Από τα 750 σχόλια που υπάρχουν στο Yelp, στα 639 οι χρήστες δίνουν 5 αστεράκια και επαινούν το εξαιρετικό φαγητό αυτού του μικρού θησαυρού στο Σαν Ντιέγκο.

Ένας χρήστης του Yelp ανέφερε πως: “Πρέπει να είστε έτοιμοι να περιμένετε αρκετή ώρα σε μια μεγάλη ουρά για να παραγγείλετε και άλλη μια ώρα για να πάρετε το φαγητό σας, ωστόσο αξίζει η αναμονή!”

Ωστόσο πάντα θα πρέπει να θυμάστε έναν γενικό κανόνα ο οποίος λέει ότι: “όπου υπάρχει ουρά, τότε πιθανώς να αξίζει τον κόπο.”

 

View this post on Instagram

 

Voted best smegma in San Diego on Yelp.

A post shared by Dustin (@dusty_megadoodoo) on

Άλλος χρήστης έγραψε ότι η εξυπηρέτηση είναι άψογη και οι υπάλληλοι πολύ φιλικοί, ενώ υπάρχουν τραπεζάκια για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν το φαγητό τους εκεί. Επίσης πρόσθεσε ότι είναι πολύ έντονα τα στοιχεία της μεσογειακής διατροφής στα πιάτα τους, τα οποία είναι πραγματικά πεντανόστιμα.

 

View this post on Instagram

 

Surround yourself with falafel and be fala-full of joy! ☺️🧆✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Open till 8pm or until sold out! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ — ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Photo by @nbcsandiego #shawarmaguys #yelpsandiego #bestofsandiego #mediterraneanfood #chickencreamchop #chickenshawarma #beefshawarma #wagyubeef #halalfood #vegan #kebab #falafel #sandiego #sandiegofood #sandiegoeats #sandiegofoodscene #sandiegofoodtrucks #discoverfoodtrucks #southparksandiego #southparkfood #yelptop100 #yelptop1002020 #yelpnumberoneplacetoeatinamerica #yelp

A post shared by Shawarma Guys (@shawarmaguys_) on

Το μόνο κακό είναι ότι δεν σερβίρουν καθόλου ποτά, ωστόσο υπάρχει δίπλα ακριβώς ένα μαγαζί όπου μπορεί να αγοράσει κανείς ένα αναψυκτικό για να απολαύσει ένα πραγματικά υπέροχο γεύμα.

Δεν ξέρουμε για εσάς, εμάς πάντως μας τρέχουν τα σάλια και σίγουρα θα θέλαμε μια φορά να το επισκεφτούμε.

Διαβάστε επίσης: 5 βήματα για την τέλεια μπριζόλα

Share.

Comments are closed.