10 διαφημίσεις ποτών απο celebrities

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η κινηματογραφική στροφή του Bill Murray ως σκίτσο για το Suntory Whiskey ήταν μια απο τις περιπτώσεις που η τέχνη μιμείται τη ζωή. Με τα χρόνια, αμέτρητες διασημότητες – ηθοποιοί και σκηνοθέτες, καλλιτέχνες και μουσικοί, ακόμη και μεγιστάνες της καλωδιακής τηλεόρασης – έχουν πάρει μέρος σε διαφήμισεις για αλκοόλ.

Από το πιο αριστοκρατικό μέχρι το πιο κιτς, και απο το πανέμορφο μέχρι το γελοίο (με την υπεροχή του τελευταίου), εδώ είναι 10 εξαιρετικά παραδείγματα γνωστών προσώπων που διαφήμισαν αναζωογονητικά, μεθυστικά ποτά.

10. Sean Connery για το Jim Beam

Όχι Martini σήμερα, ευχαριστώ Bartender. Είναι το Beam, το Jim Beam για τον Sean Connery σε αυτή την διαφήμιση του 1967, για το μπέρμπον του Κεντάκυ.

9. Orson Welles για το Paul Masson

Έχοντας φτάσει στην κορυφή όταν ήταν νέος και κατρακυλώντας στη δική του παρωδία τα επόμενα χρόνια, ο μεγάλος σκηνοθέτης του «Citizen Kane» βάζει το χοντροκομμένο του χέρι για να προωθήσει το Californian Cab Sav. (Παρακολουθήστε τις καταθλιπτικές στιγμές του μεθυσμένου Welles στο σποτ παρακάτω.)

8. Woody Allen για την Smirnoff

“Η καρδιά θέλει αυτό που θέλει”, λέει ο Woody Allen – σε αυτή την περίπτωση, ο κωμικός και σεναριογράφος επιθυμεί με σαφήνεια έντονα ένα ποτό.

7. George Clooney για το Lancelot

Ο Clooney κάνει μια ολική «Lost in Translation» στροφή σε αυτή την κορεατική διαφήμιση του 2003 για το εγχώριο ουίσκι Lancelot, που πωλείται με το κάπως αινιγματικό σύνθημα “Good whiskey needs no bush.”

6. Peter Lawford για το Suntory

Ο Peter Lawford φοράει tuxedo για να προωθήσει το “ελαφρύτερο, γλυκύτερο” Suntory Royal. Αναμφισβήτητα μια πηγή έμπνευσης για την Sofia Coppola.

5. Quentin Tarantino για το Dewar’s

Ένας αργός και μεθοδικός σκηνοθέτης που αφήνει να περάσουν χρόνια μεταξύ των ταινιών του. Ο Tarantino δεν είναι γνωστός ότι κάνει βιαστικά πράγματα αλλά όταν μπαίνει στα Ρωσικά πράγματα, επιλέγει το Dewar’s των 12 ετών.

4. Ted Turner για το Cutty Sark

Ο ιδρυτής του CNN και αποτρόπαιος «Captain Outrageous» ιστιοπλόος, Ted Turner «βάζει τα συναισθήματα του όπου είναι το στόμα του» (και ένα αστείο καπέλο στο κεφάλι του) σε αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία του Cutty Sark της δεκαετίας του 1970.

3. Salvador Dali για το Old Angus

Ο σουρεαλιστής είπε κάποτε: «Κάθε πρωί, όταν ξυπνάω, βιώνω μια εξαιρετική χαρά – τη χαρά να είμαι ο Salvador Dali – και αναρωτιέμαι με έκπληξη: Ποια θαυμάσια πράγματα πρόκειται να επιτελέσει σήμερα αυτός ο Salvador Dali;» Εδώ είναι μόνο ένα από τα αυτά τα υπέροχα επιτεύγματα.

2. Rex Harrison για το Gin Booth’s

Κανείς δεν θα μπορούσε να κατηγορήσει τον Rex Harrison για το ότι ήταν ο «Doctor Doolittle» στις προσπάθειές του να εκθειάσει τις αρετές του Booth’s House of Lords Gin. Ο Άγγλος ηθοποιός κάνει παραλληλισμούς μεταξύ των δραματικών τεχνών και εκείνων του mixologist: «Ένα Martini είναι σαν ένα έργο. Μπορεί να είναι τρομερά καλό ή τρομερά φτωχό … Η προτίμηση σήμερα είναι για το Martini του τζέντλεμαν, που σημαίνει ένα Martini που δημιουργεί αρμονική σχέση με το ακροατήριο … Υποψιάζομαι ότι οι άνθρωποι του Booth είναι τόσο σχολαστικοί για να φτιάξουν το τζιν τους όσο είμαι εγώ όταν υποδύομαι ένα ρόλο , “είπε ο ηθοποιός.

1. Robert Carlyle για το Johnnie Walker

Σε αυτή την πανέξυπνη ταινία των έξι λεπτών πρωταγωνιστεί ο Σκωτσέζος ηθοποιός Robert Caryle, εξιστορώντας την ιστορία της πιο δημοφιλούς εξαγωγής της χώρας του, καθώς περπατάει στην ύπαιθρο του Loch Doyne. Δώστε σε αυτόν τον άντρα ένα ποτό.

Share.

Comments are closed.