Μια μοναδική βραδιά δημιουργικής γαστρονομίας στο Mylos Bar Restaurant

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Την Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018, ο άνεμος της υψηλής γαστρονομίας θα φυσήξει δυνατά στα πανιά του εμβληματικού ανεμόμυλου στο Φηροστεφάνι.

 

Το Mylos Bar Restaurant και ο executive σεφ Ανταμ Κοντοβάς έχουν τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουν στην κουζίνα τους τον Τάσο Μαντή.

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ του αθηναϊκού Hytra, ένας πρωτοπόρος της ελληνικής γαστρονομίας με διεθνή διαδρομή, έρχεται στην Καλντέρα, εκεί που χτυπάει η καρδιά του ελληνικού καλοκαιριού, για μια μοναδική βραδιά δημιουργικής γαστρονομίας.

Καταξιωμένος εκπρόσωπος της ελίτ των νέων Ελλήνων σεφ, ο Τάσος Μαντής έχει σμιλεύσει την καινοτόμο μαγειρική φιλοσοφία του μέσα από τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισε στους κορυφαίους σταθμούς της καριέρας του:

Ως stagier στο περίφημο Fat Duck (τρία αστέρια Michelin, Μπράι, Ηνωμένο Βασίλειο), στο Frantzén (τρία αστέρια Michelin, Στοκχόλμη, Σουηδία), στο Geranium (τρία αστέρια Michelin, Κοπεγχάγη, Δανία), στο De Librije (τρία αστέρια Michelin, Τσβόλε, Ολλανδία) και στο Flocons De Sel (τρία αστέρια Michelin, Μεζέβ, Γαλλία).

Ως junior sous-chef του θρυλικού Πιτέρ Γκουσένς στο Hof Van Cleve (τρία αστέρια Michelin, Κρουισχουτέμ, Βέλγιο).

Ο Τάσος Μαντής και ο Ανταμ Κοντοβάς θα δημιουργήσουν από κοινού ένα μοναδικό μενού γευσιγνωσίας οκτώ πιάτων με σημείο αναφοράς τη μοντέρνα ελληνική δημιουργική κουζίνα.

Με τη συνεργασία αυτή το Mylos Bar Restaurant συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια φιλοξενώντας καταξιωμένους σεφ, στο πλαίσιο events που ενισχύουν τη φήμη της Σαντορίνης ως ενός από τους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς παγκοσμίως.

* Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το Mylos Bar Restaurant μέχρι την Κυριακή 15/7 (0030 22860 25640, info@mylossantorini.com)

Ακολουθήστε μας στα social media:

www.facebook.com/MylosSantorini/
www.instagram.com/mylossantorini/
www.mylossantorini.com

Share.

Comments are closed.