Βρήκαμε 8 κλασικά sneakers που μπορείς να φορέσεις σχεδόν με τα πάντα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μπορεί οι περισσότεροι από εσάς να θεωρείτε τα minimal sneakers λίγο βαρετά, καθώς τείνουν να έχουν πιο “σοβαρό ύφος” σε σχέση με τα περισσότερα μοντέλα που κυκλοφορούν κάθε λίγο και λιγάκι, ωστόσο έχουν πολλά θετικά, καθώς μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα ρούχα στην ντουλάπα σας (ακόμα και με κοστούμι), και σίγουρα δεν πρόκειται ποτέ να είναι εκτός μόδας.

Πρόκειται για sneakers τα οποία έχουν μονοχρωμία, καθαρές γραμμές, κομψή σιλουέτα και πολλά από αυτά παίρνουν έμπνευση από τα κλασικά αθλητικά παπούτσια του τενις που έκαναν την εμφάνιση τους πριν πολλά χρόνια, και ακόμα και σήμερα πολλές γνωστές μάρκες προσπαθούν να δημιουργήσουν κομψές παραλλαγές τους.

Είναι sneakers που θα συνεχίσουν να είναι “τάση” όσα χρόνια και να περάσουν, καθώς απευθύνονται στους περισσότερους άντρες, είναι κομψά, έχουν αβίαστο στυλ, συνδυάζονται εύκολα με την πλειοψηφία των ρούχων που έχετε στην ντουλάπα σας και μπορούν να φορεθούν σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου.

Κάθε άντρας χρειάζεται ένα τέτοιο ζευγάρι στο “οπλοστάσιο” του, και φυσικά για να σας βοηθήσουμε, παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα καλύτερα minimal sneakers που κυκλοφορουν.

Common Projects
Original Achilles Leather Sneakers


TOM FORD
Warwick Perforated Leather Sneakers


Paul Smith
Huxley Suede Sneakers


SAINT LAURENT
Andy Distressed Suede-Trimmed Leather Sneakers


Tod’s
Full-Grain Leather Sneakers


adidas Originals
Lacombe Full-Grain Leather Sneakers


Loro Piana
Soho Walk Suede-Trimmed Merino Wool Sneakers


TOM FORD
Warwick Burnished-Leather Sneakers


Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα παπούτσια όλων των εποχών

Share.

Comments are closed.