Το “υποτιμημένο” αξεσουάρ που κάθε στυλάτος άντρας πρέπει να έχει

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα χρήματα εξακολουθούν να κάνουν τον κόσμο να γυρίζει, καθώς τα χρειαζόμαστε για να φάμε, να κοιμηθούμε και γενικά για να επιβιώσουμε, οπότε καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι πόρτοφόλι για την αποθήκευση τους.

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς δίνουμε βάση σε άλλα αξεσουάρ, συχνά ξεχνάμε ότι πρέπει να επενδύσουμε και σε ένα όμορφο πορτοφόλι, το οποίο κάνει την ζωή μας πολύ πιο εύκολη, καθώς διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους για τα χρήματα και τις κάρτες μας, βοηθώντας μας να κάνουμε να πληρώνουμε για τα πάντα χωρίς κόπο.

Υπάρχουν τέσσερα είδη πορτοφολιών και το καθένα έχει πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ανάλογα με το πως αρέσει στον καθένα να πληρώνει.

1) Αν δεν θέλετε να καταστρέψετε τη γραμμή του σακακιού σας και είστε από τους τύπους που χρησιμοποιείτε μόνο πλαστικό χρήμα, ένα πορτοφόλι για κάρτες (cardholder) είναι η προφανής επιλογή.

2) Το billfold, όπως το ονομάζουν Αμερικανοί, είναι ίσως η πιο κλασική επιλογή για έναν άντρα που κουβαλάει μαζί του μόνο χαρτονομίσματα. Έχετε δύο βασικές επιλογές εδώ: ένα παραδοσιακό πορτοφόλι με μια θήκη για χαρτονομίσματα ή επιταγές, και μια πιο σύγχρονη εκδοχή με ένα κλιπ στο κέντρο.

3) Αν χρησιμοποιείτε κέρματα στην καθημερινότητα σας, όπως για διόδια ή φιλοδωρήματα, υπάρχουν πορτοφόλια για κέρματα που μπορούν να κρεμαστούν με μια αλυσίδα απο την ζώνη σας.

4) Εάν πάλι χρειάζεστε κάτι πιο εξεζητημένο, όπως ένα πορτοφόλι το οποίο να περιέχει θήκες για κάρτες, μετρητά, ακόμα και για ένα διαβατήριο, υπάρχουν αρκετά που κάνουν για αυτή την δουλειά.

Δείτε παρακάτω 10 πορτοφόλια που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.

Tumi Monaco Embossed Leather Money Clip Card Case


Tom Ford Logo-Appliquéd Textured-Leather Bifold


The Ridge Wallet


Saint Laurent Square Logo Print Cardholder


Bellroy Hide & Seek Wallet


Herschel Supply Co. “Hank” Wallet


Travando Money Clip Wallet


Montblanc Meisterstuck Croc Embossed Leather Wallet


Timberland Men’s Leather Trifold Wallet


Διαβάστε επίσης: Πως πρέπει να ντύνεσαι αν είσαι πάνω από 40, 50 και 60 ετών

Share.

Comments are closed.