Το συλλεκτικό sneaker της Nike που πρέπει να αποκτήσεις προτού κάνει “φτερά”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά την κυκλοφορία του θρυλικού μοντέλου SB Dunk Low “Lobster” το 2009, η Concepts έχει γίνει ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες της Nike, κάτι που αποδεικνύουν και τα επόμενα μοντέλα που κυκλοφόρησαν από την συνεργασία των δύο εταιρειών, όπως το SB Dunk High “When Pigs Fly” το 2012 και το SB Dunk Low “Holy Grail” το 2015.

Πρόσφατα η Nike ξαναένωσε τις δυνάμεις της με την Concepts και το απότέλεσμα είναι το μοντέλο SB “Duck” High. Καλά διάβασες, δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. Αυτό το εντυπωσιακό sneaker συνδυάζει έντονες υφές και λαμπερές λεπτομέρειες για να δημιουργήσει μια χρωματική παλέτα που μιμείται την εμφάνιση και την αίσθηση μιας αρσενικής πρασινοκέφαλης πάπιας.

Το πολυτελές δέρμα στο πλαϊνό τμήμα παραπέμπει στην ανάγλυφη υφή των φτερών, ενώ το χνουδωτό υλικό κοντά στη φτέρνα θυμίζει τα απαλά πούπουλα. Επιπλέον, το ιριδίζον δέρμα στη γλώσσα και στο Swoosh μοιάζει με το πολύχρωμα κεφάλι και τα φτερά της πρασινοκέφαλης πάπιας. Η επωνυμία Concepts εμφανίζεται στο εσωτερικό του παπουτσιού, με την προσθήκη ενός γραφικού μοτίβου toile στην εσωτερική σόλα και στην επένδυση του κολάρου.

To SB “Duck” High κυκλοφόρησε σήμερα και η τιμή του ανέρχεται σε 109,99 ευρώ. Απόκτησε το δικό σου ζευγάρι προτού αυτά τα ιδιαίτερα συλλεκτικά κομμάτια κάνουν φτερά μέσα στη νύχτα.

Δείτε μερικές φωτογραφίες του sneaker παρακάτω:

Nike

Nike

Nike

Nike

Nike

Nike


Διαβάστε επίσης: O Balenciaga κυκλοφόρησε ένα sneaker 4.900 ευρώ που… δεν μπορείς να φορέσεις!

Share.

Comments are closed.