Το στυλ του Μπράντλεϊ Κούπερ που κάθε άντρας πρέπει να αντιγράψει

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα τελευταία χρόνια πολλά ενδύματα που κάποτε χρησιμοποιούνταν ως ρούχα εργασιας, έχουν αρχίσει να καταλαβάνουν τις ανδρικές ντουλάπες και έχουν εισχωρήσει στην κουλτούρα του streetwear σε μεγάλες πόλεις παγκοσμίως.

Ένα από τα ιδιαίτερα διαδεδομένα στυλ στους δρόμους της Νέας Υόρκης, και όχι μόνο, είναι αυτό του ξυλοκόπου, το οποίο κατάκτησε τον κόσμο το 2015 και μάλιστα έχει μετονομαστεί και σε “lumberexual” από τη λέξη “lumberjack” που σημαίνει ξυλοκόπος.

Το στυλ αυτό υιοθέτησε πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης του Χόλιγουντ, Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος εντοπίστηκε φορώντας ένα κλασικό κόκκινο καρό πουκάμισο πάνω από μια μαρινιέρα, σε συνδυασμό με ένα καφέ παντελόνι με χαλαρή εφαρμογή και ένα ζευγάρι μποτάκια Red Wing.

© Raymond Hall / Getty Images / Ideal Image

Ο Κούπερ μπορεί να μην κόβει δέντρα, αλλά η εμφάνιση του είναι ιδανική όταν έξω επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες, και αποδεικνύει ότι ο 46χρονος ηθοποιός ακόμα το “έχει”.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο “lumbersexual” ή αστικός ξυλοκόπος είναι ένας άντρας ο οποίος έχει υιοθετήσει τα τυπικά στιλιστικά χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού ξυλοκόπου (lumberjack), δηλαδή τη γενειάδα, το καρό πουκάμισο, τα ατημέλητα μαλλιά, τα οποία αντικαθιστούν τις άλλοτε clean-cut, μοντέρνες στιλιστικά επιλογές.


Διαβαστε επίσης: 10 καρό πουκάμισα που αξίζουν μια θέση σε οποιαδήποτε ντουλάπα

Share.

Comments are closed.