Το νέο Stan Smith της adidas είναι αφιερωμένο στον “Πόλεμο των Άστρων”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η adidas αποφάσισε να γιορτάσει την 40η επέτειο της πιο αναγνωρισμένης ταινίας του franchise Star Wars, το The Empire Strikes Back, γνωστό και ως Star Wars Episode V : The Empire Strikes Back, το οποίο αποτελεί το πέμπτο μέρος της διαστημικής όπερας “Ο Πόλεμος των Άστρων” και συνέχεια της πρώτης ταινίας.

Η αθλητική μάρκα κυκλοφόρησε ένα νέο μοντέλο Stan Smith, το οποίο παίρνει έμπνευση από τον Λουκ Σκαϊγουόκερ, ο οποίος ήταν ένας δάσκαλος Τζεντάι και ήρωας της Επαναστατικής Συμμαχίας. Τα νέα sneakers διαθέτουν ένα απλό σχεδιασμό και έχουν λευκό και μπλε χρώμα. Το μπλε αντιπροσωπεύει το χρώμα που είχε το φωτόσπαθο του Λουκ Σκαϊγουόκερ, ενώ το λευκό είναι μια αναφορά στην Πόλη των Σύννεφων, το μέρος όπου ο Λουκ ανακάλυψε την πραγματική του σχέση με τον Νταρθ Βέιντερ. Στην σκηνή που εκτυλίσσεται στην Πόλη των Σύννεφων, όλοι θυμούνται το “Nooooo !!!”που είπε ο Σκαϊγουόκερ όταν έμαθε ότι ο Ντραρθ Βέιντερ είναι ο πατέρας του. Η κραυγή αυτή του Σκαϊγουόκερ αναγράφεται στις εξωτερικές σόλες των παπουτσιών.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, οι εσωτερικοί πάτοι των παπουτσιών διαθέτουν εικόνες από το franchise και τα λογότυπα της adidas και του Star Wars. Στην γλώσσα υπάρχει η εικόνα του Λουκ, ένα πλαστικό κομμάτι με την λέξη STAR υπάρχει στο κάτω μέρος των κορδονιών, ενώ το σύμβολο του Τάγματος των Τζεντάι υπάρχει πάνω στην μπλε επένδυση στην φτέρνα.

Το παπούτσι συνοδεύεται από τέσσερις καρφίτσες, οι οποίες αναπαριστούν τον Γιόντα, ένα φωτόσπαθο, το σκάφος X-Wing και το ρομπότ R2D2. Όσοι είναι οπαδοί του “Πόλεμου των Άστρων”, το adidas Stan Smith Luke Skywalker θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου και η τιμή του θα είναι 120 δολάρια.

adidas

adidas

adidas

adidas

Διαβάστε επίσης: Zoom Freak 2: Δείτε τα νέα sneakers της Nike για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Share.

Comments are closed.