Το νέο sneaker της Nike είναι ο ορισμός της χαλάρωσης και της ανάκαμψης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από την πρώτη ματιά μέχρι το πρώτο βήμα, το ISPA MindBody της Nike είναι ο νέος ορισμός της χαλάρωσης και της ανάκαμψης.

Η άνετη και εξαιρετικά μαλακή ενδιάμεση σόλα από αφρό είναι μια όαση αισθήσεων, ενώ το ανάλαφρο και αέρινο επάνω μέρος Flyknit (που κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα νήματα) είναι ένα καταφύγιο που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς. Επιπλέον, στη θέση της επένδυσης πάτου, είναι τοποθετημένο ύφασμα Flyknit μεγαλύτερου πάχους κάτω από το πέλμα για μια ολοκαίνουργια αίσθηση.

Όπως και όλα τα μοντέλα της συλλογής ISPA, είναι σχεδιασμένο για να ξεπερνάει τα πιο δύσκολα εμπόδια του αστικού περιβάλλοντος, από τις καιρικές συνθήκες μέχρι τις ανώμαλες επιφάνειες, και έχει στόχο να προσφέρει εξελιγμένες λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητάς σου.

Με βάση την κυκλική σχεδιαστική φιλοσοφία της Nike, κάθε ζευγάρι κατασκευάζεται με αλληλοσυνδεόμενα εξαρτήματα και με σκοπό τη χρήση λιγότερων υλικών. Ένα βασικό χαρακτηριστικό αυτής της ιδέας είναι η σχεδίαση με γνώμονα το τέλος του κύκλου ζωής του προϊόντος, με αποτέλεσμα τη δημιουργία παπουτσιών που μπορούν να αποσυναρμολογηθούν εύκολα. Δεν απαιτείται η χρήση κόλλας, μόνο ενός συστήματος κορδονιών που συγκρατεί όλο το παπούτσι. Όταν δεν το φοράς πια, δεν χρειάζεται να το καταστρέψεις ή να το πετάξεις. Απλώς πήγαινέ το σε ένα κατάστημα Nike που συμμετέχει στο πρόγραμμα, για να αποκτήσει νέα ζωή μέσα από τη δωρεά ή την ανακύκλωση.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για να συμβάλεις σε έναν καλό σκοπό. Ανακάλυψέ το.

Το ISPA MindBody Olive Grey θα είναι διαθέσιμο στις 24 Φεβρουαρίου στην τιμή των 179,99 ευρώ.


Διαβάστε επίσης: Ο Pharrell Williams είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της Louis Vuitton

Share.

Comments are closed.