Το νέο Air Jordan 4 x UNION LA Off Noir αναμένεται να γίνει sold out!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για τον Chris Gibbs, ιδιοκτήτη του καταστήματος UNION LA, η κουλτούρα του μπάσκετ είναι άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένη με το streetwear. Επομένως, είναι λογικό η τελευταία κυκλοφορία της συνεχιζόμενης συνεργασίας της Jordan με τη UNION να αντικατοπτρίζει αυτήν τη σχέση.

Σύμφωνα με την UNION, η νέα συλλογή αναγνωρίζει την αίσθηση και τα συναισθήματα που δημιουργούν τα είδη Jordan πέρα από το γήπεδο, συνεχίζοντας την προσπάθεια να αποτυπώσει μια ολιστική εικόνα από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 και τις αρχές της δεκαετίας του ’90, η οποία καθορίζεται από τη διαφήμιση, τη μουσική και το καθημερινό στιλ αλλά και μερικές μαγικές ανταγωνιστικές στιγμές.

Έχοντας ως σημείο εκκίνησης το θρυλικό μοντέλο Air Jordan 4 που σχεδιάστηκε από τον Tinker Hatfield, ο Gibbs καθοδηγεί τη δημιουργία μιας συλλογής που δίνει έμφαση στην κατασκευή και τα υλικά. “Το όραμα εδώ ήταν να συνδυάσουμε το σουέντ με το διχτυωτό υλικό, γι’ αυτό εργαστήκαμε πολύ σκληρά για να βρούμε τα κατάλληλα”, αναφέρει ο Gibbs. “Το σουέντ που χρησιμοποιήσαμε είναι εξαιρετικά χοντρό αλλά μαλακό, ενώ για το διχτυωτό υλικό, θέλαμε να προσφέρει ρετρό εμφάνιση, όπως στα αρχικά sneaker της δεκαετίας του ’80”. Το αποτέλεσμα είναι μια πρωτοποριακή προσαρμογή του τέταρτου μοντέλου με την υπογραφή του Μάικλ Τζόρνταν που πρωτοστατεί σε περισσότερους από έναν τομείς.

Το Air Jordan 4 x UNION LA Off Noir θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου και η τιμή του θα είναι 249,99 ευρώ. Αν λοιπόν θέλετε να το αποκτήσετε θα πρέπει να βιαστείτε, καθώς αναμένεται να γίνει sold out.

Δείτε μερικές φωτογραφίες του sneaker παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Δείτε το νέο sneaker της Nike και του Virgil Abloh που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες

Share.

Comments are closed.