Το καπέλο του 1 εκατ. δολαρίων του Φλόιντ Μεϊγουέδερ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πολλοί είναι οι διάσημοι αθλητές που δεν είναι καθόλου ντροπαλοί και εκτός από τεράστιο ταλέντο έχουν και πολύ μεγάλο “εγώ”, φροντίζοντας να επιδεικνύουν την τεράστια περιουσία τους με διάφορους τρόπους σε εμάς τους κοινούς θνητούς.

Ένας από αυτούς είναι φυσικά ο πρώην πυγμάχος και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον πλανήτη, Φλόιντ Μεϊγουέδερ, ο οποίος είναι γνωστός για τις μεγάλες σπατάλες που κάνει σε ρούχα, ρολόγια και γενικά οτιδήποτε φανταχτερό, τα οποία μπορεί να δει κανείς σχεδόν σε όλες του τις φωτογραφίες στο Instagram.

Μιλώντας για φανταχτερά αξεσουάρ, ο Μεϊγουέδερ φόρεσε ένα διαμαντένιο καπέλο αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων για να παρακολουθήσει τον Τζερβόντα Ντέιβις και τον Ράιαν Γκαρσία να έρχονται αντιμέτωποι στο ρινγκ της T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας.

Την συγκεκριμένη ημέρα ο 46χρονος Αμερικανός μποξέρ φορούσε μία μαύρη μπλούζα με μία αλυσίδα 1 εκατομμυρίου δολαρίων που απέκτησε τον Φεβρουάριο από τον διάσημο κοσμηματοπώλη Johnny Dang, σε συνδυασμό με άλλες πολυτελείς αλυσίδες. Ωστόσο, αυτό που έκανε πρωτοσέλιδα ήταν το καπέλο με διαμάντια αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων που φορούσε.

Το καπέλο, το οποίο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τον διάσημο κοσμηματοπώλη Shuki International, φέρει το λογότυπο της μάρκας του Μεϊγουέδερ “The Money Team”. Αναφέρθηκε χρειάστηκε ένα μήνα για να φτιάξει το καπέλο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για τον μπόξερ, τοποθετώντας παντού “αόρατα διαμάντια”.

Ο Shuki επιβεβαίωσε: “Υπάρχει μόνο ένας στον κόσμο. Είναι ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ”. Ο κοσμηματοπώλης υπολόγισε επίσης ότι το καπέλο θα μπορούσε να πουληθεί για πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια εάν βγει ποτέ σε δημοπρασία.


Διαβάστε επίσης: Μέσα στην έπαυλη των 18 εκατ. δολαρίων του Φλόιντ Μεϊγούεδερ στο Μαϊάμι

Share.

Comments are closed.