Το καλοκαίρι έφυγε, τα σανδάλια έμειναν!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αξιοπιστία των σανδαλιών “πέθανε” όταν τα φόρεσαν οι Γερμανοί τουρίστες.

Όπως και οι cargo βερμούδες, που οι ντόπιοι του Ντίσελντορφ συνήθιζαν να συνδυάζουν τόσο συχνά με αυτά, τα σανδάλια κατέληξαν να είναι τα θύματα των γερμανών. Ανθεκτικά και άνετα, ήταν η ιδανική επιλογή για βόλτες πάνω στα πεζοδρόμια που καίγονταν από τον ήλιο. Επειδή όμως η μόδα μισεί αυτή την λειτουργικότητα, η χρησιμοποίηση τους σήμαινε αυτόματα και σκότωμα του look. Ή μήπως αυτο συνέβαινε κάποτε;

Τα τελευταία χρόνια τα σανδάλια που κάποτε θεωρούνταν εκτός μόδας, πλέον έχουν κάνει την ανατροπή και θεωρούνται must-have της ανδρικής γκαρνταρόμπας, καθώς πολλοί μεγάλοι οίκοι μόδας τα έχουν προσθέσει στις συλλογές τους.

Φέτος το καλοκαίρι τα σανδάλια ήταν μεγάλη τάση, και εκεί που νομίζαμε ότι δεν θα τα ξαναδούμε μέχρι επόμενο καλοκαίρι, ανακαλύψαμε ότι θα φορεθούν πολύ και το φθινόπωρο, και μάλιστα με κάλτσες!  Αυτό λοιπόν που κάποτε θεωρούνταν στυλιστικό έγκλημα, συνεχίζει να είναι must.

Aν σκοπεύετε να τολμήσετε αυτό το look, θα πρέπει να θυμάστε ότι: α) οι κάλτσες σας θα πρέπει να είναι καθαρές και χωρίς τρύπες, β) δεν είναι όλα τα σανδάλια κατασκευασμένα για να φοριούνται με κάλτσες, και γ) δεν μπορούν όλα τα ρούχα να υποστηρίξουν μια τέτοια εμφάνιση.

Birkenstock Arizona Fur


Marni Furry Slides


Yuketen Cruz Woven Leather Huarache Sandals


Toga Virilis Polido Leather Sandals


Visvim Christo Sandal


Διαβάστε επίσης: 5 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις αν θέλεις να ξεχωρίζεις με το στυλ σου

Share.

Comments are closed.