Το Ispa Road Warrior της Nike είναι ένα από τα πιο όμορφα sneakers του 2020

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αυτοσχεδιασμός. Αναζήτηση. Προστασία. Προσαρμογή. Αυτές είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την συλλογή ISPA της Nike, η οποία περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένα μοντέλα που δημιουργήθηκαν από την ομάδα Nike Design Exploration.

Ένα από αυτά, είναι το μοντέλο Ispa Road Warrior στον χρωματισμό “Clear Jade”, το οποίο είναι το ιδανικό παπούτσι για το αστικό περιβάλλον και χρησιμοποιεί καινοτομίες από πολλούς και διαφορετικούς τομείς, όπως τα ρούχα για μπάσκετ, προπόνηση, τρέξιμο και υπαίθριες δραστηριότητες. Όλες αυτές οι καινοτομίες υψηλών επιδόσεων συνυπάρχουν αρμονικά, προσφέροντας άνεση, προστασία και ανθεκτικότητα.

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο μοντέλο, το οποίο βασίστηκε στα τέσσερα πρότυπα της διαδικασίας σχεδίασης του ISPA και παραπέμπει στο πρωτοποριακό σχέδιο του Nike Air Zoom Alphafly Next% που έσπασε το φράγμα των δύο ωρών στον μαραθώνιο και στην επιστροφή ενέργειας του Nike Air Zoom BB NXT.

Η ανοιχτή, αιωρούμενη φτέρνα του νέου sneaker δανείζεται στοιχεία από τα πρωτότυπα Nike Shox, αλλά παρεκκλίνει από το εφέ αναπήδησης των πυλώνων ενσωματώνοντας διπλές προεξοχές Zoom και διπλές επιφάνειες κάτω από το πέλμα.

H Nike δεν ήθελε να θυσιάσει τη σταθερότητα και αυτός είναι και ο λόγος που το Road Warrior δίνει νέα διάσταση στο παραδοσιακό ιαπωνικό κέλυφος διαχωρισμού των δαχτύλων (που συνήθως χρησιμοποιείται σε παπούτσια για κατασκευαστικές εργασίες και οδικά έργα) για επιστροφή στην αίσθηση γυμνού πέλματος.

Το Nike ISPA Road Warrior Clear Jade αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου στην επίσημη ιστοσελίδα της Nike και θα κοστίζει 499,99 ευρώ.

Δείτε μερικές φωτογραφίες του sneaker παρακάτω:

Nike

Nike

Nike

Nike

Nike

Nike

Nike

Nike

Nike

Nike


Διαβάστε επίσης: Τα δύο νέα sneakers ISPA της Nike είναι ιδανικά για τις βροχερές μέρες

Share.

Comments are closed.