Το αξεσουάρ που θα σε μετατρέψει σε… Τζάστιν Τριντό!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο χειμώνας είναι η ιδανική εποχή για να αγοράσετε ένα αξεσουάρ, το οποίο θα κρατήσει ζεστά τα πόδια σας κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σας και φυσικά θα αναβαθμίσει το στυλ σας. Φυσικά μιλάμε για ένα ζευγάρι κάλτσες.

Αν ψαχνετε ένα ζευγάρι σε έντονα χρώματα για μια πιο εκκεντρική εμφανιση ή θέλετε να κάνετε μια αρρενωπή δήλωση φορώντας ένα ζευγάρι σε πιο συντηρητικό χρώμα, βρίσκεστε στο σωστό site, καθώς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που θέλετε.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2010, υπήρχε η τάση των γυμνών αστραγάλων χειμώνα-καλοκαίρι, προφανώς γιατί οι κάλτσες που κυκλοφορούσαν στην αγορά δεν “έπαιζε” να τραβήξουν τα βλέμματα. Γρήγορα όμως αυτό άλλαξε, καθώς οι παντες κατανόησαν ότι ένα ζευγάρι κάλτσες είναι ενα φθηνό αξεσουάρ, το οποίο είναι πρακτικό και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την εμφάνιση μας.

Οι κάλτσες λοιπόν είναι και πάλι cool, και είναι εδώ για να σώσουν τα πόδια μας από το κρύο και φυσικά το στυλ μας. Αρκεί μόνο να θυμηθεί κανείς τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, που κέρδισε τα φώτα της δημοσιότητας στο Νταβός με την νεανική του γοητεία και φυσικά την αγάπη του για τις πολύχρωμες κάλτσες!

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά ζευγάρια που θα σας κρατήσουν ζεστούς και στυλάτους.

Kapital 84 Yarns heel smilie leopard socks


Paul Stuart cashmere blend ribbed sock


London Sock Co. David Gandy Style Sock Gift Box


New & Lingwood Red and White Skull and Crossbones Cotton Mid-Calf Socks


Falke Lhasa ribbed socks


New & Lingwood Magenta Ribbed Cotton Mid-Calf Socks


London Sock Co. Ottaway Style Sock Gift Box

New & Lingwood Pale Pink Ribbed Merino Wool Mid-Calf Socks


Διαβάστε επίσης: Έξι βασικά αξεσουάρ που πρέπει να έχει κάθε άντρας

Share.

Comments are closed.