Το Air Jordan 1 Chicago «Lost & Found» επανακυκλοφόρησε και έγινε sold out!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η πολυαναμενόμενη επανακυκλοφορία του Air Jordan 1 High “Lost and Found” πραγματοποιήθηκε προχθές αποκλειστικά στην εφαρμογή Nike SNKRS, και όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα μεγέθη εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά.

H Νικe και η Jordan brand υπαινίχθηκαν την επανακυκλοφορία του Air Jordan 1 High “Lost and Found” την περασμένη εβδομάδα, καθώς μοιράστηκαν ένα μήνυμα σχετικά με την επανέκδοση του sneaker στην εφαρμογή SNKRS και ρωτούσαν τους θαυμαστές ποια θα ήταν η αντίδρασή τους εάν το παπούτσι επρόκειτο να κυκλοφορήσει ξανά.

Το sneaker κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο και προκάλεσε πραγματικά φρενίτιδα στους sneakersheads. Διαθέτει λεπτομέρειες που παραπέμπουν στα αυθεντικά “Chicago” που φόρεσε ο Μάικλ Τζόρνταν στα παρκέ το 1985 και υποτίθεται ότι μοιάζει σαν να ήταν ξεχασμένο σε ένα σκονισμένο ράφι καταστήματος αθλητικών παπουτσιών για τρεις δεκαετίες.

Για όσους δεν κατάφεραν να το αποκτήσουν, μπορούν ακόμα να αγοράσουν ένα ζευγάρι στη δευτερογενή αγορά. Αυτή την στιγμή η χαμηλότερη τιμή ζήτησης του Air Jordan 1 High “Lost and Found” στο StockX είναι 247 ευρώ (για μικρά μεγέθη) και η υψηλότερη τιμή 441 ευρώ (για μεγάλα μεγέθη).


Διαβάστε επίσης: Το πιο θρυλικό sneaker όλων των εποχών έγινε αμέσως sold out!

Share.

Comments are closed.