Το “άφθαρτο” jacket που θα σας κρατά ζεστούς ακόμα και στους -30°C

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Vollebak είναι γνωστή για την κυκλοφορία αντισυμβατικών ενδυμάτων που συχνά κατασκευάζονται με προηγμένα υλικά και πειραματικές ίνες. Καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν, είναι η τέλεια στιγμή για να αποκτήσετε το Indestructible Puffer της μάρκας, το οποίο είναι πραγματικά άφθαρτο.

Σύμφωνα με την μάρκα, το νέο jacket είναι “κατασκευασμένο από την δυνατότερη ίνα που δημιουργήθηκε, η οποία είναι έως και 15 φορές ισχυρότερη από το ατσάλι”. Πρόκειται για την Dyneema, μία πολύ ελαφριά ίνα που σήμερα χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο σε εξοπλισμό και ενδύματα εξωτερικού χώρου, ειδικά σε προϊόντα με επίκεντρο τον χειμώνα.

H Dyneema αρχικά χρησιμοποιήθηκε για την αντιβαλλιστική θωράκιση οχημάτων, την κατασκευή των γραμμών πρόσδεσης εξέδρων πετρελαίου σε παγωμένες θάλασσες, και τα συστήματα αγκυροβόλησης γιγαντιαίων πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων. Τώρα είναι το τέλειο υλικό για puffer jackets.

Το Indestructible Puffer είναι κατασκευασμένο για να αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες – οι δοκιμές επιβεβαίωσαν ότι κρατά ένα άτομο ζεστό στους -30°C. Χάρη στο Dyneema – το οποίο είναι, χημικά, ένα ελαφρύ πολυαιθυλένιο – το jacket είναι επίσης αρκετά ελαφρύ παρά την αντοχή του.

Με μόνωση και τριπλή επένδυση, η Vollebak έδωσε προτεραιότητα στην καινοτομία και χρησιμοποίησε μόνο τα καλύτερα υλικά σε κάθε βήμα του σχεδιασμού και της κατασκευής του Indestructible Puffer. Είναι φτιαγμένο για να σας βοηθά να κατακτήσετε οτιδήποτε – οπότε ετοιμαστείτε να το φορέσετε μετά το τέλος του χρόνου.

Το “άφθαρτο” jacket κοστίζει 995 ευρώ και είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας εδώ.


Διαβάστε επίσης: Δείτε τα παπούτσια από την πρώτη συνεργασία της Vans με την Timberland

Share.

Comments are closed.