Τελικά, το αλεξίσφαιρο κοστούμι του “John Wick” δεν είναι μύθος!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν έχετε δει τις ταινίες John Wick, πιθανότατα θα είστε δύσπιστοι για πολλά πράγματα, και ένα από αυτά είναι το κομψό αλεξίσφαιρο κοστούμι που φοράει ο Κιάνου Ριβς, το οποίο του χαρίζει την ικανότητα να βγαίνει αλώβητος κάθε φορά δέχεται μία σφαίρα.

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς θα πιστεύαμε ότι αδύνατον να υπάρχει ένα κοστούμι που έχει “μαγικές δυνάμεις” και μπορεί να αψηφά τους νόμους της φυσικής, ωστόσο, είναι εφικτό χάρη στην καναδική εταιρεία Hacksmith, η οποία αποφάσισε να το δημιουργήσει στην πραγματικότητα.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο κοστούμι από υλικό Kevlar (παρέχει απίστευτη προστασία ενάντια σε ένα ευρύ φάσμα όπλων), που υποτίθεται ότι κόστιζε κάτι λιγότερο από 100.000 δολάρια για την παραγωγή. Δεν είναι πιστοποιημένο, αλλά φαίνεται να λειτουργεί, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Οι νόμοι της φυσικής δεν αλλάζουν, όσο άβολοι κι αν είναι. Ενώ μπορεί να είστε σε θέση να ντύνεστε όπως ο John Wick, δεν πιστεύουμε ότι φορώντας το θα αντέξετε την “χαλαζόπτωση” από σφαίρες, τις λεπίδες και πτώσεις που κάνει στις ταινίες χωρίς να υποστείτε κάποια σοβαρή ζημιά. Και αν αποφασίσετε να κρατήσετε το αλεξίσφαιρο πέτο σας πάνω από το πρόσωπό σας, μην κατηγορήσετε την εταιρεία όταν το ύφασμα σκιστεί βίαια κατά την πρόσκρουση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το όλο εγχείρημα χρειάστηκε 1,5 χρόνο για να ολοκληρωθεί και το αποτέλεσμά του μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο.


Διαβάστε επίσης: Ο Κιάνου Ριβς δεν σταματά να χαρίζει υπέροχα δώρα στους κασκαντέρ του “John Wick”

Share.

Comments are closed.