Τα ρούχα που έχει μεγαλύτερη αδυναμία το γυναικείο φύλο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν νομίζεις ότι το επιδεικτικό ντύσιμο είναι ένας καλό τρόπος να προσελκύσεις το αντίθετο φύλο, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Σύμφωνα με το Reddit, οι γυναίκες συνήθως προτιμούν τα old school outfits στους άντρες, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αποθηκεύσεις τα Gucci και τα Burberry σου, που πολλές φορές δίνουν την εντύπωση του υλιστή και ανασφαλή, και να αρχίσεις να εστιάζεις σε πιο απλά ρούχα, όπως ένα τζιν και ένα λευκό T-Shirt (με αυτό το outfit o Μάρλον Μπράντο έγινα το είδωλο μιας ολόκληρης γενιάς).

Έχουμε γράψει χιλιάδες άρθρα για το τι πρέπει να προσέχει ένας άντρας στις εμφανίσεις του, δεδομένου ότι είναι πολύ δύσκολο να δείχνει “διαβολικά” όμορφος και συχνα επηρεάζεται από τα πρότυπα της εποχής, σύμφωνα όμως με τις γυναίκες δεν χρειάζεται να προσπαθήσει και τόσο πολύ για να εξασφαλίσει ένα πρώτο ραντεβού.

© Moviepix / Getty Images / Ideal Image

Σε ένα δημοφιλές thread του Reddit με τίτλο “Σε ποιο ρούχο του αντίθετου φύλου έχετε μεγαλύτερη αδυναμία;”, το σχόλιο που έλαβε τις περισσότερες θετικές ψήφους έλεγε: “Μου λείπουν τα Levi’s και το λευκό μπλουζάκι σε έναν άντρα”. Φανταζόμαστε μεγάλο μέρος της απήχησης σε αυτο το σχόλιο πηγάζει από τις κλασικές τηλεοπτικές διαφημίσεις της Levi’s από τη δεκαετία του 1980.

Το παραπάνω casual look δεν είναι το μόνο στο οποίο αναφέρθηκαν οι γυναίκες στο Reddit, δεδομένου ότι άλλες γυναίκες έγραψαν ότι τους ελκύει το outfit που έχει ένα άντρας που γυρνάει μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο, το οποίο περιλαμβάνει λευκό πουκάμισο, τυλιγμένα μανίκια, χαλαρή γραβάτα, και παντελόνι κοστουμιού.

Σίγουρα τα παραπάνω μπορούν να σας δώσουν κάποιες κατευθυντήριες γραμμές, σε ένα outfit ωστόσο οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι οι μικρές λεπτομέρεις είναι αυτές που κάνουν την διαφορά, όπως τα τυλιγμένα μανίκια του πουκαμίσου που αναφέρθηκαν παραπάνω, η σωστή εφαρμογή (κοστίζει αλλά κάνει την διαφορά), τα σιδερωμένα ρούχα και η προσθήκη ενός ωραίου ρολογιού (μπορεί να κάνει την διαφορά).

© Moviepix / Getty Images / Ideal Image

Αυτό που έχουμε να προσθέσουμε εμείς είναι πως δεν χρειάζεται να προσπαθείς πολύ, καθώς οι περισσότεροι άνδρες με πραγματικά ωραίο στυλ (Στιβ ΜακΚουίν, Τζιάνι Ανιέλι) έχουν την ικανότητα να φορούν ένα ρούχο και να μην τους “φοράει”.


Διαβάστε επίσης: Μάρλον Μπράντο: 10 κρυφές πτυχές του άντρα πίσω από τον μύθο

Share.

Comments are closed.