Τα πολυαναμενόμενα Air Jordan του οίκου Dior είναι πλέον διαθέσιμα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν μερικούς μήνες σας παρουσιάσαμε μια περιορισμένη έκδοση του μοντέλου Air Jordan 1, το οποίο δημιουργήθηκε από την συνεργασία του οίκου Dior με την Jordan Brand για τον εορτασμό των 35 χρόνων από την κυκλοφορία του sneaker. To sneaker παρουσιάστηκε στην επίδειξη μόδας pre-fall 2020 του οίκου Dior στο Μαϊάμι, ενώ πριν από το επίσημο ντεμπούτο τους τα είδαμε φορεμένα από τον ράπερ Travis Scott.

Από τότε έχουν κυκλοφορήσει πολλές φωτογραφίες των sneakers στο διαδίκτυο, αλλά και πληροφορίες σχετικά με την τιμή και την κυκλοφορία τους. Τελικά οι φήμες σχετικά με την κυκλοφορία τους επιβεβαιώθηκαν, καθώς τα sneakers είναι διαθέσιμα για παραγγελία από χθες σε ένα microsite του οίκου Dior.

Όσοι λοιπόν θέλουν να αγοράσουν το Dior x Air Jordan 1 High ή το Air Jordan 1 Low, μπορούν να κατευθυνθούν εδώ και να κάνουν την παραγγελία τους. Οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση το μοντέλο που θέλουν δίνοντας το μέγεθος τους, ενώ θα μπορούν να επιλέξουν την τοποθεσία από την οποία θα το παραλάβουν. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αγοράσουν μόνο ένα ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο 8.500 high-top ζευγάρια έχουν κατασκευαστεί από την νέα συνεργασία και 4.700 low-top, οπότε όλοι όσοι θέλουν να τα αποκτησουν θα πρέπει να βιαστούν.

Τα sneakers θα είναι διαθέσιμα για παραλαβή κάποια στιγμή τον Ιούλιο, αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα Dior. Το μοντέλο Dior x Air Jordan 1 High θα κοστίζει τελικά 1.900 ευρώ, μια τιμή που συμβάδιζει με τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, και θα είναι τα πιο ακριβά Air Jordans που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στο λιανικό εμπόριο. Το μοντέλο Air Jordan 1 Low θα κοστίζει 1.700 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ρίχνουμε μια ματιά στα νέα sneakers από την συνεργασία της Nike με τον οίκο Dior

Share.

Comments are closed.