Τα παπούτσια που φόρεσε ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι πιο άσχημα και από τα Crocs!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Τζάστιν Μπίμπερ εκτός από αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, είναι και ένας άντρας με ιδιαίτερο στυλ. Πολλές φορές έχει επαινεθεί για τις ανατρεπτικές εμφανίσεις του, και πολλοί είναι αυτοί που έχουν πει ότι πρέπει να αφήσει το τραγούδι και να ασχοληθεί με την μόδα, ωστόσο πάντα κάνει κάποιο στυλιστικό λάθος, και όλοι όσοι έγραψαν καλά λόγια, εύχονται να τα είχαν πάρει πίσω.

Μια από τις πιο διχαστικές στυλιστικές επιλογές του ήταν τα κλασικά τσόκαρα από καουτσούκ της Crocs, με την οποία μάλιστα συνεργάστηκε και δημιούργησαν ένα κίτρινο τσόκαρο σε κίτρινο χρώμα, το οποίο συνοδεύεται από 8 διακοσμητικά στοιχεία της μάρκας drew house του Μπίμπερ, που μπορούν να τοποθετηθούν στις τρύπες στο επάνω μέρος του.

 

View this post on Instagram

 

10/13 #JBxCrocs @crocs

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ενώ τα Crocs έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να εισχωρούν στο κόσμο της μόδας και να γίνονται αποδεκτά από μεγάλη μερίδα ανθρώπων, το ίδιο δεν ισχύει και για τα διαστημικά παπούτσια από καουτσούκ της μάρκας Yeezy του Κάνιε Γουέστ, τα οποία φωτογραφήθηκε να φοράει με κάλτσες ο Μπίμπερ , σε μια πρόσφατη εμφάνιση του στο Λος Άντζελες.

 

View this post on Instagram

 

October 14: Justin in Los Angeles, California. [#justinbieber]

A post shared by Justin Bieber Updates (@staalking.bieber) on

Τα συγκεκριμένα παπούτσια, τα οποία ονομάζονται Yeezy Foam RNNR και φορέθηκαν για πρώτη φορά από τον Κάνιε Γουέστ στο Astroworldfest το 2019, σίγουρα δεν πρόκειται να γίνουν εύκολα  αποδεκτά από το κοινό, καθώς εκτός από πολύ άσχημα, είναι και πολύ πιο ακριβά από τα Crocs.

Δεν ξέρουμε αν ο Μπίμπερ φόρεσε τα συγκεκριμένα παπούτσια για να στηρίξει τον φίλο του τον Κάνιε, ή αν το έκανε γιατί πραγματικά του αρέσουν, σίγουρα όμως ξερουμε ότι είναι ακόμα πιο άσχημα από τα Crocs και μάλιστα πρέπει να δώσεις μέχρι και 500 ευρώ για να τα αποκτήσεις.


Διαβάστε επίσης: Ο Κάνιε Γουέστ φόρεσε τα πιο άσχημα παπούτσια όλων των εποχών!

Share.

Comments are closed.