Τα παντελόνια που μπορείς να φοράς όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν επικίνδυνα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τις τελευταίες ημέρες οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν επικίνδυνα, με αποτέλεσμα πολλοί από εμάς να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε τι να φορέσουμε στο γραφείο. Σίγουρα μία βερμούδα είναι ιδανική, ωστόσο, επειδή δεν ισχύουν οι ίδιοι ενδυματολογικοί κώδικες σε όλα τα εργασιακά περιβάλλοντα, η καλύτερη εναλλακτική είναι ένα παντελόνι που να είναι αναπνεύσιμο, ελαφρύ και άνετο.

Φυσικά μιλάμε για παντελόνια που είναι κατασκευασμένα από λινό, το οποίο είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ύφασμα και χρησιμοποιείται από αρχαιοτάτων χρόνων, καθώς είναι δροσερό, αντιμικροβιακό και απορροφητικό, αφήνοντας το σώμα να αναπνεύσει ελεύθερα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τσαλακώνει σχετικά εύκολα, σε αντίθεση με τα λινά με συνθετικές προσμίξεις, ωστόσο δίνει στα ρούχα έναν casual χαρακτήρα και είναι ο “βασιλιάς” των καλοκαιρινών ενδυμάτων.

Αν λοιπόν θέλετε να είστε στυλάτοι και άνετοι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, αξίζει να επενδύσετε σε ένα λινό παντελόνι, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με αρκετά ρούχα της καλοκαιρινής σας γκαρνταρόμπας.

Δείτε παρακάτω μερικές επιλογές μας.

Rubinacci
Blue Linen Genny Trousers

Z Zegna
Natural Linen Trousers

Lucan
Coffee Irish Linen Gurkha Trousers

Informale
Black Linen Model T005 Drawstring Trousers

New & Lingwood
Cream Reverse Pleat Linen Trousers

Lorenzo Cifonelli For The Rake
Coblat Blue Linen Jogging Trousers

Alexander Kraft Monte Carlo
The Alexander Kraft Monte Carlo Updated Riviera


Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι 8 καλύτερες μάρκες γυαλιών ηλίου

Share.

Comments are closed.