Τα νέα Air Jordan 3 του Hiroshi Fujiwara αναμένεται να γίνουν sold out!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο διάσημος Ιάπωνας σχεδιαστής, μουσικός και παραγωγός, Hiroshi Fujiwara, ο οποίος είναι ιδρυτής της streetwear μάρκας fragment design και αυτοχαρακτηρίζεται ως “πολιτισμικός DJ”, έχει πιστωθεί πολλές επιτυχίες κατά την διάρκεια της καριέρας του, και μια από αυτές είναι ο καθοριστικός ρόλος που διαδραμάτισε στη δημιουργία και τον προσδιορισμό της streetwear μόδας με τη μορφή που έχει σήμερα.

Ο “Νονός του Harajuku” όπως τον αποκαλούν, μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία του με την Jordan Brand το 2014 για το μοντέλο Air Jordan 1, συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με την μάρκα, αυτή την φορά για το δημοφιλές μοντέλο Air Jordan 3.

Aυτό το Air Jordan 3 από την συνεργασία fragment design x Jordan, αποδεικνύει έμπρακτα την προσοχή στη λεπτομέρεια που δείχνει ο Fujiwara σε ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα Jordan. Ο χρωματικός συνδυασμός λευκού και μαύρου που θυμίζει τη φάλαινα όρκα παραπέμπει στην προηγούμενη συνεργασία του με τη Nike, ενώ ο κωδικός SKU που εμφανίζεται ολογράφως στην ενδιάμεση σόλα, αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην καλλιτεχνική και την εμπορική πλευρά του streetwear. Η στάμπα με το λογότυπο της Fragment πάνω από την ενδιάμεση σόλα και κάτω από το διαφανές λογότυπο Jordan στη φτέρνα, δημιουργεί ένα καλαίσθητο και ταυτόχρονα διακριτικό σχέδιο.

To fragment design x Air Jordan 3 White θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου στην επίσημη ιστοσελίδα της Nike και θα κοστίζει 199,99 ευρώ.

Δείτε μερικές φωτογραφίες του sneaker παρακάτω:

Nike

Nike

Nike

Nike

Nike


Διαβάστε επίσης: Το best-selling sneaker της Nike που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου

Share.

Comments are closed.