Τα καλύτερα street styles απο την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να υποδεχτούμε την νέα χρονιά; Εύκολο – 72 ώρες έντονης προβολής της Ανδρικής Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, και τρείς ημέρες απο τα καλύτερα street styles που τράβηξαν τους φωτογραφικους φακούς, τα οποία φυσικά και θα σας παρουσιάσουμε.

Ξεκινώντας λοιπόν αυτό τον μήνα, με την Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο, αγοραστές, δημοσιογράφοι και influencers από όλο τον κόσμο επισκέφτηκαν την πρωτεύουσα της Αγγλίας. Στην τριήμερη εκδήλωση που παρουσίασε ξεχωριστές εμφανίσεις από τους Kiko Kostadinov, Craig Green και Paria Farzaneh, είδαμε τους παρευρισκόμενους να φορούν κομμάτια τα οποία ήταν μια μείξη από βασικές μάρκες της εβδομάδας μόδας και απο αναδυόμενους σχεδιαστές. Οι βασικές ετικέτες που είδαμε στο μεγαλύτερο πλήθος του street style συμπεριλάμβαναν τις Balenciaga, Raf Simons, Burberry και Fendi, οι οποίες παρουσιάστηκαν με τολμηρά σχέδια και μεγάλα λογότυπα.

Για πρώτη φορά, η εβδομάδα μόδας εγκαταστάθηκε στο East End του Λονδίνου (συγκεκριμένα, στην The Truman Brewery off Brick Lane). Είναι μια έξυπνη επιλογή του μέρους από τo BFC, διότι, η αλήθεια είναι ότι το Shoreditch είναι το μέρος που πηγάζει καλό στιλ του Λονδίνου. Με μια καινούργια εποχή να στρέφεται πάνω μας, φροντίστε να συνεχίσετε να ελέγχετε τις κύριες τάσεις καθώς ενημερώνουμε αυτή την συλλογή – δεν είναι όλα σχετικά με την πασαρέλα, εξάλλου.

Share.

Comments are closed.