Τα γυαλιά ηλίου από την συνεργασία Todd Snyder x Moscot θα γίνουν ανάρπαστα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο διάσημος σχεδιαστής ανδρικών ενδυμάτων με έδρα την Νέα Υόρκη, Todd Snyder, τον οποίο έχουμε αναφέρει πολλές φορές χάρη στην συνεχιζόμενη συνεργασία του με την αμερικανική μάρκα ρολογιών Timex, πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι γυαλιών ηλίου που δημιούργησε σε συνεργασία με την Moscot και γιορτάζει την 10η επέτειο της μάρκας του.

Το νέο μοντέλο γυαλιών ηλίου, το οποίο ονομάζεται Nomad και διατίθεται σε 4 χρωματισμούς, είναι στην ουσία μια μοντέρνα έκδοση του θρυλικού μοντέλου Zilch της Moscot, και παίρνει το όνομα του από την τοποθεσία του εμπορικού καταστήματος της μάρκας (NOrth MADison Square Park), αλλά και τη λαχτάρα του σχεδιαστή να ταξιδέψει ξανά.

Todd Snyder

Πρόκειται για unisex γυαλιά ηλίου με σπορ στυλ, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ιταλικό acetate και περιλαμβάνουν custom φακούς με αντιανακλαστική επίστρωση. Διαθέτουν τετράγωνο σχήμα και χαραγμένη την επωνυμία των δύο μαρκών- MOSCOT x TSNY.

Todd Snyder

Τα Nomad έγιναν σε συνεργασία με Ζακ Μόσκοτ, ο οποίος είναι πλέον ο κύριος σχεδιαστής γυαλιών της εταιρείας και αντιπροσωπεύει την πέμπτη γενιά της Moscot. Ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα προσώπου και είναι διαθέσιμα με μαύρο, καφέ, γκρι και λαδί σκελετό στην τιμή των 271,95 ευρώ.

Όσοι ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε τα Snyder-Moscot Nomad, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στην ιστοσελίδα toddsnyder.com

Δείτε όλα τα μοντέλα παρακάτω:

Todd Snyder

Todd Snyder


Διαβάστε επίσης: Moscot: Η μάρκα γυαλιών ηλίου που λατρεύουν όλοι οι celebrities

Share.

Comments are closed.