Τα ανανεωμένα Harrys of London original Jones sneakers

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα Harrys of London original Jones Sneakers ανανεώθηκαν και έγιναν καλύτερα απο ποτέ.

Όταν οι άλλες μάρκες φαίνεται να απολαμβάνουν τον κλασικό τρόπο με τον οποίο κατασκευάζουν τα παπούτσια τους, η Harrys of London κοιτάζει το μέλλον.

Επηρεασμένη από την τεχνολογία και την καινοτομία, έχοντας σχολαστικά και αυστηρά πρότυπα, η εταιρεία Harrys of London σε συνεργασία με την Technogel®, δημιούργησε μια εσωτερική σόλα απο gel που προσφέρει εξαιρετική προστασία, μεγάλη άνεση και επιπλέον είναι μαλακή, σταθερή και λειτουργική. Για πρώτη φορά από το φθινόπωρο /χειμώνα ’17, όλα τα παπούτσια της μάρκας διαθέτουν το πρωτοποριακό 3D Technogel® της Harrys, το πορτοκαλί εσωτερικό της σόλας που σχεδιάστηκε για να ταιριάζει σε όλη την συλλογή των παπουτσιών της εταιρείας.

Το original Jones Sneaker – ένα από τα κλασικά και χαρακτηριστικά της Harrys of London –  ήταν το βασικό σχέδιο σχεδόν από το ξεκίνημα της Harrys. Φέτος, η εταιρεία έδωσε στο παπούτσι μια Tech Mesh ανανέωση, δημιουργώντας έτσι ένα μαλακότερο και πιο άνετο παπούτσι.

Κατασκευασμένο με δέρμα υψηλής τεχνολογίας το παπούτσι έχει ξαναγεννηθεί με την Mesh επιρροή να του δίνει μια πιο φρέσκια και μοντέρνα εικόνα. Τέλος η καινοτόμα 3D Technogel® σόλα κάνει την διαφορά στο εσωτερικό και συνδυαστικά με τις καθαρές γραμμές και την μίνιμαλ σχεδίαση στο εξωτερικό , δημιουργούν ένα σοφιστικέ ζευγάρι παπούτσια.

Share.

Comments are closed.