Στο σφυρί η πλήρης συλλογή Off-White™ x Nike “The Ten” του αείμνηστου Virgil Abloh

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο οίκος RM Sotheby’s, ο οποίος είναι γνωστός ως ηγέτης στον χώρο των δημοπρασιών συλλεκτικών αυτοκινήτων, συχνά παρουσιάζει άλλα συναρπαστικά αναμνηστικά στις επιμελημένες συλλογές του.

Αργότερα φέτος, ο οίκος θα δημοπρατήσει μία συλλογή από σπάνια αυτοκίνητα , όπως η Ferrari F50 του 1996 και η McLaren P1 του 2015, οι οποίες θα είναι μέρος της επερχόμενης δημοπρασίας DARE TO DREAM COLLECTION. Αυτό ωστόσο που κάνει την δημοπρασία πιο συναρπαστική είναι ότι θα συνοδευτεί από σπάνια sneakers και αθλητικά αναμνηστικά.

Όσον αφορά τα sneakers, o οίκος θα δημοπρατήσει την ιδιαίτερη συλλογή Off-White™ x Nike “The Ten” του αείμνηστου Virgil Abloh, η οποία αποτελούνταν από 10 κλασικά μοντέλα περιορισμένης έκδοσης που προκάλεσαν φρενίτιδα στους sneakerheads και κυριολεκτικά “πέταξαν” από τα ράφια.

Ορισμένα μοντέλα της συλλογής “Τhe Ten” έχουν κιτρινίσει λόγω παλαιότητας, ο οίκος ωστόσο προσβλέπει σε ότι η τιμή τους συνολικά θα κυμανθεί από 15.000 έως 25.000 δολάρια.

Άλλα highlights της δημοπρασίας είναι το αρχικό Nike Waffle Racing “Moon Shoe” του 1972, ένα νέο ζευγάρι Nike SB Dunk Low “Paris”, οι εκδόσεις 2011 και 2016 του Nike MAG και τρία F&F (friends and family) Travis Scott x Air Jordan 4.

Ολόκληρη η “Dare to Dream Collection” τoυ RM Sotheby’s πρόκειται να παρουσιαστεί στις 31 Μαΐου στο Τορόντο του Καναδά ενόψει του Grand Prix du Canada της Formula 1στο Μόντρεαλ, με τη δημοπρασία να πραγματοποιείται από 31 Μαΐου έως 1η Ιουνίου.

Ρίξτε μία ματιά στην πλήρη συλλογή των 299 παρτίδων που θα δημοπρατηθούν εδώ.


Διαβάστε επίσης: Οι τιμές των sneakers του Virgil Abloh εκτοξεύτηκαν στα ύψη!

Share.

Comments are closed.